Ευκαιρίες στη Γνώση

Γλαfx

Η eduACT με την υποστήριξη της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα, διοργανώνει μία σειρά 12 εργαστηρίων ρομποτικής και S.T.E.A.M στη Γλαύκη Ξάνθης. Θέτοντας ως στόχο τις ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, το πρόγραμμα «Γλαfx» δίνει την δυνατότητα σε 45 παιδιά να μάθουν με καινοτόμο και ευχάριστο τρόπο, χρησιμοποιώντας τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό της LEGO

Μικροί Επιστήμονες στο Δήμο Αριστοτέλη

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τους μαθητές του Δήμου Αριστοτέλη, από την επιστημονική ομάδα της EduACT με την υποστήριξη της Ελληνικός Χρυσός, δίνοντας πρόσβαση σε εξειδικευμένη γνώση υψηλού επιπέδου και σε μία ξεχωριστή μαθησιακή εμπειρία που εξασκεί τον νου και προάγει την αναλυτική σκέψη.

S.T.E.A.M.

Science,Technology, Engineering, Arts & Mathematics. Ένα πρόγραμμα για νέους ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν δεξιότητες και να γευτούν το μέλλον της μάθησης σε όλες της τις διαστάσεις.

Junior φεστιβάλ εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με θέμα το διάστημα

H eduACT σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη διοργανώνουν το Junior φεστιβάλ εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας με θέμα το διάστημα.

Μάχη για τα όνειρά τους

Στηρίζουμε μαζί και δίνουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, χωρίς διακρίσεις, με όχημα τη γνώση, να φτάσουν τα όνειρά τους.