Ευκαιρίες στη Γνώση

S.W.E.LL

Το S.W.E.LL. οργανώνεται από την Eduact με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας και έχει σκοπό να αφήσει ένα ουσιαστικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία αφενός εμπνέοντας τους μαθητές και τις μαθήτριες να προσεγγίσουν τις επιστήμες μέσω του παιχνιδιού και της διασκέδασης και αφετέρου καλλιεργώντας στους ενήλικους συμμετέχοντες ένα σύνολο δεξιοτήτων με τις οποίες θα μπορέσουν να ηγηθούν μιας ομάδας μαθητών.

Train Your Brain

Τo πρόγραμμα αποτελεί μια πρωτοβουλία της Eduact, με την υποστήριξη της Αμερικάνικης Πρεσβείας. Τα τρίωρα εργαστήρια του Train Your Brain θα λάβουν χώρα στη Ξάνθη, Βέροια, Αθήνα, Κέρκυρα και Σπάρτη. Προσφέροντας στους συμμετέχοντες των συναντήσεων, μια εργαλειοθήκη από νοητικές και σωματικές πρακτικές μεθόδους μέσω προσομοιώσεων, ασκήσεων και βιωματικών παιχνιδιών βελτιώνοντας κατά αυτό τον τρόπο επικοινωνιακές και τεχνικές ικανότητες.

Μικροί Επιστήμονες στο Δήμο Αριστοτέλη

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τους μαθητές του Δήμου Αριστοτέλη, από την επιστημονική ομάδα της Eduact με την υποστήριξη της Ελληνικός Χρυσός, δίνοντας πρόσβαση σε εξειδικευμένη γνώση υψηλού επιπέδου και σε μία ξεχωριστή μαθησιακή εμπειρία που εξασκεί τον νου και προάγει την αναλυτική σκέψη.

Γλαfx

Η Eduact με την υποστήριξη της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα, διοργανώνει μία σειρά 12 εργαστηρίων ρομποτικής και S.T.E.A.M στη Γλαύκη Ξάνθης. Θέτοντας ως στόχο τις ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, το πρόγραμμα «Γλαfx» δίνει την δυνατότητα σε 45 παιδιά να μάθουν με καινοτόμο και ευχάριστο τρόπο, χρησιμοποιώντας τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό της LEGO

S.T.E.A.M.

Science,Technology, Engineering, Arts & Mathematics. Ένα πρόγραμμα για νέους ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν δεξιότητες και να γευτούν το μέλλον της μάθησης σε όλες της τις διαστάσεις.

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και μαθητικής καινοτομίας – Τα παιδιά σχεδιάζουν το μέλλον των μεταφορών!

H Eduact σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης διοργανώνουν το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και μαθητικής καινοτομίας – Τα παιδιά σχεδιάζουν το μέλλον των μεταφορών!

Φεστιβάλ Ρομποτικής Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη

H Eduact σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη διοργανώνουν το φεστιβάλ εκπαιδευτικής ρομποτικής και S.T.E.M. του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με τίτλο: Τα παιδιά σχεδιάζουν τον Δήμο του μέλλοντος!

Μάχη για τα όνειρά τους

Στηρίζουμε μαζί και δίνουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, χωρίς διακρίσεις, με όχημα τη γνώση, να φτάσουν τα όνειρά τους.