Εργαστήρια Ρομποτικής και Κώδικα!

Εκπαιδευτικά προγράμματα για να κατακτήσουν τα παιδιά τις δεξιότητες του 21ου αιώνα.

Εξειδικευμένα εργαστήρια μηχανικής κατασκευής και εισαγωγής στον προγραμματισμό για μαθητές! Σε κάθε εργαστήριο, τα παιδιά παίρνουν αφορμή από μία θεματική ενότητα και ξεκινούν να κατασκευάζουν το ρομπότ τους, χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικό εξοπλισμό της LEGO® Education. Τα παιδιά προχωρούν στον προγραμματισμό του ρομπότ τους, έτσι, εξασκούνται σε βασικές αρχές προγραμματισμού από μικρή ηλικία. Το κάθε εργαστήριο ολοκληρώνεται με μια δραστηριότητα STEM, ώστε χρησιμοποιώντας απλά υλικά από την καθημερινή ζωή τα παιδιά να μαθαίνουν κάτι νέο από τις επιστήμες, τη μηχανική, τα μαθηματικά, τη φυσική. Στην Eduact προετοιμάζουμε τους επαγγελματίες του μέλλοντος και τους δίνουμε τα κατάλληλα εφόδια για να επιτύχουν στον επαγγελματικό τομέα τον οποίο θα επιλέξουν. Στα εργαστήρια ρομποτικής τα παιδιά θα αποκτήσουν και θα βελτιώσουν κοινωνικές δεξιότητες και δεξιότητες ζωής, πάντα μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση, πρακτική που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους και αποτελεί κύριο κομμάτι στη παιδαγωγική φιλοσοφία μας.

 

Μέσα από την συμμετοχή στα εργαστήρια ρομποτικής και κώδικα  τα παιδιά θα αποκτήσουν καινούριες δεξιότητες όπως:

  • - Αλγοριθμική σκέψη
  • - Όμαδικότητα
  • - Συνεργατικότητα
  • - Λύση καθημερινών και άλλων προβλημάτων
  • - Ψηφιακός Εγγραμματισμός
  • - Κριτική Σκέψη
Ηλικίες 4 – 6 ετών

Εξειδικευμένα εργαστήρια μηχανικής κατασκευής και εισαγωγής στον προγραμματισμό για μαθητές νηπιαγωγείου! Τα παιδιά διδάσκονται αρχές της μηχανολογίας και συνδεσμολογία ενώ παράλληλα εξασκούνται στη διαδικασία επίλυσης προβλήματος και τη βιωματική μάθηση.

Ηλικίες 6 – 16 ετών

Εξειδικευμένα εργαστήρια μηχανικής κατασκευής και προγραμματισμού με βάση μια θεματική ενότητα! Δραστηριότητες STEM με χρήση απλών και καθημερινών υλικών!

Κάθε κύκλος αποτελείται από 24 εργαστήρια 2 διδακτικών ωρών το καθένα, μία φορά την εβδομάδα.

Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές

Όλο το εκπαιδευτικό περιεχόμενο έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από ειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε τμήματος και να κρατά στα παιδιά αμείωτο το ενδιαφέρον. Η ομάδα της Eduact απαρτίζεται από εκπαιδευτικούς, πληροφορικούς και μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στην εκπαιδευτική ρομποτική. Όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι από τη LEGO® Education Academy. Νέοι εκπαιδευτές εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και με ικανότητα να προσεγγίζουν τη γνώση μέσα από την άτυπη εκπαίδευση!

Πιστοποιημένος εξοπλισμός της LEGO®

Τα εργαστήρια ρομποτικής διεξάγονται με τη χρήση του εκπαιδευτικού εξοπλισμού της LEGO Education, ο οποίος αποτελείται από σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία με απεριόριστες δυνατότητες. Ο εξοπλισμός ανανεώνεται διαρκώς, ενημερώνεται με όλα τα νέα πακέτα που προσφέρονται και είναι σχεδιασμένος για κάθε ηλικία. Ο προγραμματισμός πραγματοποιείται με το Software που διατίθεται από τη LEGO Education, ένα μοναδικό περιβάλλον κωδικοποίησης που κάνει την εκμάθηση προγραμματισμού πιο διασκεδαστική από ποτέ.

Δηλώστε Συμμετοχή

Οδηγίες εγγραφής στα Workshops* ρομποτικής

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα Workshops* ρομποτικής της Eduact χρειάζεται να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Συμπληρώνετε την αίτηση δόκιμου μέλους που βρίσκεται παρακάτω. Εντός της ίδιας μέρας θα σας αποσταλεί μήνυμα με τον μοναδικό κωδικού μέλους του παιδιού σας.
  2. Συμπληρώνετε την φόρμα εγγραφής εργαστηρίων για τον χώρο που επιθυμείτε να συμμετέχετε στα Workshops*.
  3. Στο πεδίο που σας ζητάει τον κωδικό μέλους, εισάγετε τον κωδικό που σας έχει αποσταλεί.
  4. Αφού πατήσετε υποβολή στην φόρμα, η εγγραφή σας στα Workshops* έχει ολοκληρωθεί.