Τα Workshops της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ξεκινούν!!!
WORKSHOPS ΑΠΟ ΤΗΝ EDUACT - https://eduact.org/ergastiria/

Στην Eduact προετοιμάζουμε τους μαθητές και τους δίνουμε τα κατάλληλα εφόδια για  την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ταλέντων. Μέσα από τα εργαστήρια ρομποτικής τα παιδιά θα αποκτήσουν και θα βελτιώσουν κοινωνικές δεξιότητες και δεξιότητες ζωής, πάντα μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση, πρακτική που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους και αποτελεί κύριο κομμάτι στη παιδαγωγική φιλοσοφία μας. Μερικές από αυτές τις δεξιότητες είναι: Η αλγοριθμική σκέψη, η ομαδικότητα, η συνεργατικότητα, η λύση καθημερινών και άλλων προβλημάτων, ο ψηφιακός εγγραμματισμός και τέλος η κριτική σκέψη κ.ά. 

 

Τα προγράμματα αναφέρονται σε παιδιά από 4-15 ετών, με προσαρμοσμένο οδηγό σπουδών και εκπαιδευτικό περιεχόμενο ανά ηλικία. 

Κάθε κύκλος αποτελείται από 24 εργαστήρια 2 διδακτικών ωρών το καθένα, μία φορά την εβδομάδα.

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη φόρμα για τα Δοκιμαστικά Εργαστήρια, τα οποία θα διεξαχθούν διά ζώσης, με στόχο την γνωριμία των παιδιών με τα προγράμματά μας! 

 

Δηλώστε ενδιαφέρον στα δωρεάν δοκιμαστικά εργαστήρια εδώ: 

Σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν επιτρέπουν δια ζώσης συνάντηση, έχουμε φροντίσει όλο το πρόγραμμα να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

 

Η Eduact και τα εκπαιδευτικά εργαστήρια ρομποτικής είναι κοντά σας! 

Η κατασκευή και ο προγραμματισμός ρομπότ γίνονται το μέσο για την επίτευξη σύνθετων εκπαιδευτικών στόχων. Η διασκέδαση συνδυάζεται με την μάθηση! Τα παιδιά θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικές με θεματικές που διαφέρουν σε κάθε εργαστήριο με βάση την επιστήμη, την τεχνολογία, την μηχανική, τις τέχνες και τα μαθηματικά και μαθαίνουν να λειτουργούν ομαδικά.

Κάθε κύκλος αποτελείται από 24 εργαστήρια 2 διδακτικών ωρών το καθένα, μία φορά την εβδομάδα.

Δείτε περισσότερα εδώ: 

https://eduact.org/

 

Επίσης, τα εργαστήρια Κώδικα 2021-2022 της Eduact είναι μια υπολογιστική περιπέτεια όπου τα παιδιά μαθαίνουν και εξερευνούν τις βασικές αρχές του προγραμματισμού με διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο μέσω των προγραμματιστικών περιβαλλόντων του Scratch, της Python και του Minecraft. Σε αυτά οι μαθητές θα καλλιεργήσουν την δημιουργικότητά τους και θα εξασκήσουν την αλγοριθμική λογική, την αναλυτική σκέψη και τις ομαδοσυνεργατικές ικανότητες και θα αναπτύξουν πρώιμες δεξιότητες επαγγελματικής ανάπτυξης.

Κάθε κύκλος αποτελείται από 24 εργαστήρια 2 διδακτικών ωρών το καθένα, μία φορά την εβδομάδα.

Δείτε περισσότερα εδώ: 

https://eduact.org/workshops-coding/

 

Μπορείτε να πληροφορηθείτε τα πάντα για τα Εκπαιδευτικά Workshops καθώς και τις τελευταίες λεπτομέρειες της σεζόν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://eduact.org/ergastiria/ 

MEDIA CONTACT: 

Eduact Press

2311 286369

 info@eduact.org