Το Sea Sun & Fun S.T.E.A.M. and Robotics International Camp επιστρέφει!

 

Η κατασκηνωτική εμπειρία και η ενασχόληση με το STEAM και την εκπαιδευτική ρομποτική για ακόμη μια χρονιά ενώνουν τις δυνάμεις τους! Η ομάδα της Eduact, με την δεκαετή εμπειρία στη διοργάνωση κατασκηνωτικών προγραμμάτων, για ακόμη ένα καλοκαίρι, προσφέρει στα παιδιά μια μοναδική εμπειρία που θα απογειώσει το καλοκαίρι τους και θα θέσει την εκπαιδευτική τους πορεία σε μοναδική τροχιά γύρω από τον κόσμο του αύριο!

Δημιουργικό Καλοκαίρι 2023 | Κατασκήνωση Happy Days | Βατοπέδι Χαλκιδικής
24 Ιουνίου - 7 Ιουλίου

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα που έγινε θεσμός τα καλοκαίρια μας! Το πρόγραμμα «Δημιουργικό Καλοκαίρι» πραγματοποιείται για 21η συνεχή χρονιά κάνοντας το καλοκαίρι μας ξεχωριστό! Όλοι διαφορετικοί και όλοι ίσοι σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση, εργαστήρια ρομποτικής, θεάτρου, S.T.E.A.M και πειραμάτων, μουσική, χορός και αθλητισμός θα ολοκληρώσουν την κάθε μας μέρα, μέσα από χαμόγελα.

Την επιμέλεια του προγράμματος εκπαιδευτικής ρομποτικής έχει αναλάβει η Eduact με την πολύ έμπειρη ομάδα των εκπαιδευτών της και την ποιότητα που χαρακτηρίζει πάντοτε τις δράσεις της. Η ομάδα των στελεχών και η εξασφάλιση μιας μοναδικής κατασκηνωτικής εμπειρίας γίνεται από το πρόγραμμα «Δημιουργικό Καλοκαίρι».

SUMMER CAMP | Κατασκήνωση ΧΑΝΘ | Άγιος Νικόλαος Χαλκιδικής
18 - 25 Αυγούστου

SPY CAMP - Top Secret Training
Φέτος, η κατασκήνωση μετατρέπεται σε άκρως απόρρητη εκπαίδευση πρακτόρων! Μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τον κατασκηνωτικό τρόπο ζωής και τη σύνδεση με τη φύση με την τεχνολογική ανάπτυξη και την ένταξη της στην καθημερινότητα μας, περιμένει επίδοξους μελλοντικούς πράκτορες να περάσουν μια άκρως μυστική εκπαίδευση και να αποφοιτήσουν από τη σχολή με άριστα!

Το ολοκληρωμένο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με κατασκηνωτές από όλο τον κόσμο, σκοπό έχει να εξοπλίσει τα παιδιά με δεξιότητες ζωής, κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες περιμένει τους μικρούς και μεγάλους κατασκηνωτές φέτος το καλοκαίρι!

Οι συμμετέχοντες μέσα από το πρόγραμμα θα αποκτήσουν πρώιμες επαγγελματικές δεξιότητες, ολιστική μαθησιακή αντίληψη, δεξιότητες 21ου αιώνα, υπολογιστική σκέψη και S.T.E.M ικανότητες, κατασκηνωτικό πνεύμα και συνείδηση, διασκέδαση, δυνατές φιλίες και τις καλύτερες αναμνήσεις του καλοκαιριού.