Η Ταυτότητα μας 


Αυτό που ορίζει την ταυτότητα μας είναι οι φιλοδοξίες μας. Το όραμα μας; Να φέρουμε την εκπαίδευση του μέλλοντος, σήμερα! Εισάγοντας την έννοια της καινοτομίας στην εκπαιδευτική διαδικασία, στοχεύουμε στο να αναδείξουμε ταλέντα των νέων παιδιών, προσφέροντας το ερέθισμα για δημιουργικότητα. Έρευνα και παιχνίδι, μάθηση και διασκέδαση συνδυάζονται για να δώσουν χρήσιμες επαγγελματικές δεξιότητες για το μέλλον των αυριανών καινοτόμων.

Οι Άνθρωποι μας


Προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας δημιουργήσαμε ένα δίκτυο εθελοντών με επαγγελματισμό και πάθος για το αντικείμενό τους, οι οποίοι συνεργάζονται δημιουργικά με σημαντικούς επίτιμους και εν ενεργεία καθηγητές πανεπιστημίου. Σημαντικοί φορείς και στρατηγικοί συνεργάτες συμμετέχουν στην προσπάθειας μας να χτίσουμε την εκπαίδευση του μέλλοντος, έχοντας μαζί μας τους κατάλληλους ανθρώπους.

Ο Ιδρυτής μας


Εάν θέλεις να κάνεις το όραμα σου πράξη, τότε το σημαντικότερο είναι να το βλέπεις στον εμπνευστή της προσπάθειας σου. Ο Κώστας Βασιλείου είναι υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης και ένας από τους 200 εκπαιδευτικούς του LEGO Foundation. Μέσω της Eduact έδωσε σάρκα και οστά στην φιλοδοξία του να εισάγει την καινοτομία στην εκπαιδευτική διαδικασία.

- Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ -


CONNECTING INDIVIDUALS

Το κλειδί για την επιτυχία βρίσκεται στην καλή συνεργασία. Οι περισσότεροι υποστηρικτές μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, όμως το δίκτυό μας εξαπλώνεται σε όλον τον κόσμο. Χτίζοντας συνεργασίες χτίζουμε την εκπαίδευση του μέλλοντος!

DISCOVERING LEADERS

H Eduact ενθαρρύνει τους νέους ανθρώπους να αναλάβουν θέσεις ευθύνης μέσα από τα εργαστήρια και τα project μας σε τοπικό ή και διεθνές επίπεδο. Έτσι αναπτύσσουν τις ηγετικές τους ικανότητες και άλλες πολύτιμες καθημερινές δεξιότητες.

DISCOVERING TALENTS

Το σημαντικότερο βήμα για την αξιοποίηση ενός ταλέντου, είναι ο εντοπισμός του. Εμείς μέσω των εργαστηρίων και των project μας, δίνουμε στα παιδιά το ερέθισμα τόσο για την ανάδειξη, όσο και την ανάπτυξη του.

LEARNING TO LEARN, WITH A REASON

Θεμέλιος λίθος της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι η ταύτιση της επιθυμίας με το κίνητρο για μάθηση. Κάνοντας τα παιδιά να αγαπήσουν την γνώση, μέσω της έρευνας και της διασκέδασης, καλύπτουμε το κενό μεταξύ της συμβατικής εκπαίδευσης και εκείνων των δεξιοτήτων που διαμορφώνουν επιτυχημένους επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε με την Eduact

SEND US A MESSAGE

CONTACT INFORMATION

Eduact - Δράση για την Εκπαίδευση

Τσιμισκή 136, Θεσσαλονίκη

+30 2311 286 369

+30 6984 332342

info@eduact.org

Δευτέρα – Παρασκευή | 9:00 – 17:00