Θέλεις να κάνεις βουτιά στον προγραμματισμό αυτό το καλοκαίρι; Σου αρέσει να παίζεις ηλεκτρονικά παιχνίδια και θα ήθελες να σχεδιάσεις τα δικά σου; Μπορείς να βοηθήσεις ένα ρομπότ να ξεφύγει από ένα δωμάτιο απόδρασης;
Ήρθε η στιγμή να γίνεις ο επόμενος Game Designer μέσα από τα καλοκαιρινά προγράμματα προγραμματισμού για παιδιά, που προσφέρονται στο Virtual Coding Summer Camp της Eduact.
Ο προγραμματισμός βοηθά τα παιδιά και τους νέους να μάθουν να σκέφτονται δημιουργικά, να συμπεραίνουν μεθοδικά και να συνεργάζονται και να αποκτήσουν ουσιώδεις δεξιότητες για τη ζωή στον 21ο αιώνα.
Το πρόγραμμα διαρκεί δύο εβδομάδες και περιλαμβάνει τέσσερα εργαστήρια δύο διδακτικών ωρών.
- Τα παιδιά θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και μπορούν να συνδεθούν από όπου και αν βρίσκονται.