Με εξαιρετική λαμπρότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια των νέων χώρων του Φιλεκπαιδευτικού Μη κερδοσκοπικού Οργανισμού eduACT-Δράση για την Εκπαίδευση. Η Πλατεία Ανακάλυψης της Γνώσης “Hub eduACT Platia” ΄΄οπως ονομάζονται οι νέοι χώροι της eduACT, φιλοδοξεί να αποτελέσει τον κόμβο μέσα από τον οποίο οι νέοι και νέες θα μεγαλουργούν καλλιεργώντας τις γνώσεις τους και θα διευρύνουν τους ορίζοντές τους ανακαλύπτοντας την τεχνολογία.

Τα εγκαίνια της #eduACTPlatias έλαβαν χώρα την Παρασκευή 26.10.2018 με την παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλου και του δημοσιογράφου κ Ambassador του FIRST LEGO League κ.Σπύρου Χαριτάτου. Στα εγκαίνια έδωσαν “το παρών”, πλήθος κόσμου, συνεργατών αλλά και φίλων της eduACT που στέκονται δίπλα της και τα 5 χρόνια λειτουργίας της.

Την κορδέλα έκοψαν από κοινού ο πρόεδρος της eduACT κος Κωνσταντίνος Βασιλείο, ο ambassador του πανελλήνιου διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής FIRST LEGO League κος Σπύρος Χαριτάτος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΧΑΝΘ κος Ιωάννης Σωσίδης, ο Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Λουκατάρης και όλη η ομάδα της eduACT.

 

  

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε εδώ 

 

Κατηγορίες: Eduact

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *