και τελευταία ημέρα στην κατασκήνωση και εμείς ξυπνήσαμε, τακτοποιήσαμε το δωμάτιο μας, και πήγαμε για πρωϊνό. Αφού φάγαμε ήταν ώρα να πάμε στην αίθουσα ρομποτικής για να ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας στον κόσμο της ρομποτικής και να συμμετάσχουμε σε αθλητικές δραστηριότητες.

Τελευταίος μας προορισμός ήταν η Ανταρκτική! Παρά την κούραση μας απο τα υπόλοιπα ταξίδια ενθουσιαστήκαμε πολύ! Ανακαλύψαμε ότι η Ανταρκτική έχει πάρα πολύ χιόνι και πάγους! Για να την διασχίσουμε έπρεπε να κατασκευάσουμε μερικά Hoverboard, και έτσι κάναμε, τα προγραμματίσαμε και με αυτά προχωρήσαμε! Στο δρόμο κάναμε μία στάση και φτιάξαμε το δικό μας χιόνι!

Το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων μας σήμερα είχε κολύμβηση στην πισίνα, ποδόσφαιρο, ποδηλασία, ιππασία και τοξοβολία!

Αφού φάγαμε μεσημεριανό, πήγαμε στο Salloon, και δουλέψαμε πάνω στο Robot Game του FIRST LEGO LEAGUE για την σεζόν CITY SHAPER.
Σήμερα κατασκευάσαμε και προγραμματίσαμε ένα ρομπότ το οποίο μπορούσε να ολοκληρώσει την αποστολή 7 (Γερανό)! Το ρομπότ μας είχε αισθητήρες χρώματος για να ευθυγραμμίζει και βασικούς μηχανισμούς!

Μετά τις απογευματινές μας δραστηριότητες, φάγαμε βραδινό. Μετά ήταν η ώρα για την ψυχαγωγία μας. Σήμερα κάναμε παιχνίδια αποχαιρετισμού, και παίξαμε σε ομάδες το παιχνίδι με τα χρώματα όπου κάθε ομάδα έπρεπε να ψάξει στην κατασκήνωση και να βρεί τα σημεία που ήταν κρυμμένα τα χρώματα! Αφού όλες οι ομάδες επέστρεψαν με τα χρώματα όλοι μαζί χορέψαμε, διασκεδάσαμε και είπαμε αντίο και καληνύχτα Sun & Wild FUN!


Περάσαμε μέρες γεμάτες κέφι, γνώση και χαρά και διασκέδαση! Γυρίσαμε όλες τις ηπείρους και ανακύψαμε πολλά πράγματα! Τα λέμε του χρόνου Sun & Wild Fun!


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *