Πέμπτη ήμερα και εμείς ξυπνήσαμε, τακτοποίησαμε τα πράγματα μας, και ήταν ώρα για πρωϊνό. Ακολουθούν οι αθλητικές δραστηριότητες και εργαστήρια ρομποτικής.

Στα εργαστήρια ρομποτικής ανακάλυψαμε την Αμερική! Η Αμερική φημίζεται για το ποδόσφαιρο και εμείς με την σειρά μας κατασκευάσαμε ρομπότ ποδοσφαιριστές πού έπαιζαν αγώνες ποδοσφαίρου! Μετά φτιάξαμε τα δικά μας πήλινα σουβενίρ!

Παρά το γεγονός ότι είμασταν κουρασμένη από το ταξίδι στην μακρινή Αμερική, σήμερα κάναμε ιππασία, κολυμπήσαμε στην πισίνα, κάναμε ποδηλασία και παίξαμε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Μετά από το μεσημεριανό πήγαμε στο Salloon, και συζητήσαμε όλοι μαζί για το FIRST LEGO LEAGUE και την μαγεία τον LEGO Mindstorms!

Αφού κάναμε τις απογευματινές μας δραστηριότητες, πήγαμε για βραδινό. Ακολούθησε η βραδινή μας ψυχαγωγία! Ήταν η ημέρα που θα παίζαμε κυνήγι θησαυρού! Γεμάτοι ενθουσιασμό ψάξαμε να συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία που θα μας οδηγούσαν στην λύση του γρίφου! Αφού βρήκαμε τον θησαυρό πήγαμε όλοι μαζί στα σπιτάκια μας, καληνυχτιστήκαμε και μετά από λίγο κοιμηθήκαμε!


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *