Τέταρτη ημέρα στην κατασκήνωση και εμείς το πρωί ξυπνήσαμε, συμμαζέψαμε το δωμάτιο μας, και κατεβήκαμε για πρωϊνό. Μετά ήταν ώρα να πάμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον κόσμο της ρομποτικής και να συμμετάσχουμε σε αθλητικές δραστηριότητες.

Μέσα από τον μαγικό κόσμο της ρομποτικής, σήμερα ανακαλύψαμε την Ασιατική Ήπειρο! Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα μέγαλο ταξίδι ενθουσιαστήκαμε πολύ! Μάθαμε ότι η Ασία φημίζεται για τους σεισμούς και για τους μυθικούς δράκους της που ηπάρχουν παντού στον πολιτισμό της!
Έτσι και εμείς με την σειρά κατασκευάσαμε κτίρια που θα αντέχουν τους σεισμούς, κατασκευάσαμε και προγραμματίσαμε ρομπότ που προκαλούν σεισμούς και ρομπότ δράκους που κουνούσαν τα φτερά τους!

Το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων μας σήμερα είχε κολύμβηση στην πισίνα, μπάσκετ, ποδηλασία, ιππασία και βόλτα με το τρενάκι.

Μετά το μεσημεριανό, πήγαμε στο Salloon, και δουλέψαμε πάνω στο Innovation Project του FIRST LEGO LEAGUE για την σεζόν CITY SHAPER.
Η σημερινή μας πρόκληση ήταν να κατασκευάσουμε ένα κτίριο/χώρο αναψυχής το οποίο θα είναι προσβάσιμο και από Α.Μ.Ε.Α.. Στο τέλος μάλιστα κάθε ομάδα πήρε και βραβείο για την καινοτομία της!

Αφού κάναμε τις απογευματινές μας δραστηριότητες, πήγαμε για βραδινό. Μετά ήρθε η ώρα για την ψυχαγωγία μας. Χωριστήκαμε σε 3 ομάδες, τους Ναουρού, τις Μπενίν και τους Βανουάτου. Δοκιμάσαμε τις ικανότητες και τις αντοχές μας παίζοντας παιχνίδια το σημερινό παιχνίδι. Κάποιοι μεγαλύτεροι κατασκηνωτές επέλεξαν να συμμετάσχουν στην βραδιά ψυχαγωγίας με μουσική και χορό.

Το απόγευμα συμμετείχαμε στις δραστηριότητες και μετά πήγαμε για βραδινό. Μετά πήγαμε όλοι μαζί στον χώρο ψυχαγωγίας. Κάθε ομάδα είπε την ιδέα της, επιλέξαμε τραγούδι και χορέψαμε και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας! Καληνύχτα Sun & Wild Fun!


Ακόμα μία μέρα γεμάτη κέφι, γνώση και χαρά ολοκληρώθηκε, δεν μπορούμε να περιμένουμε για την επόμενη μέρα! Άραγε αύριο σε ποια ήπειρο θα πάμε αύριο και τι θα ανακαλύψουμε εκεί


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *