Σήμερα ξυπνήσαμε, τακτοποίησαμε το δωμάτιο και τα πράγματα μας, και πήγαμε στην τραπεζαρία για πρωϊνό. Ήρθε η ώρα να πάμε να κάνουμε αθλητικές δραστηριότητες και εργαστήρια ρομποτικής.

Το ταξίδι μας σήμερα είχε προορισμό την Ευρώπη, την ήπειρο με πολλά μνημεία και πολλά κτίρια. Εμείς φτιάξαμε την δική μας πόλη με σύγχρονα κτίρια και είδαμε πώς τα ρομπότ μπορούν να βοηθήσουν στην ανέγερση μεγάλων μνημείων και κατασκευάσαμε ρομπότ με μηχανισμούς οι οποίοι βοήθουν στην κατασκευή κτηρίων.

Παρά την κούραση μας από το ταξίδι στην Ευρώπη, σήμερα κάναμε ιππασία, κολυμπήσαμε στην πισίνα, κάναμε Rollers και παίξαμε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Αφού φάγαμε και γυρίσαμε στα σπιτάκια μας, μετά από λίγο πήγαμε στο Salloon, και ανακαλύψαμε το θέμα του Innovation Project του FIRST LEGO LEAGUE για την σεζόν CITY SHAPER. Αφού μάθαμε την διαδικασία για το πώς σχεδιάζεται μία πόλη, για το τί πρέπει να έχει ένα κτήριο και το πώς λειτουργούν η μεταφορές της πόλης, χωριστήκαμε σε ομάδες και σχεδιάσαμε τις δικές μας πόλεις, στο τέλος μάλιστα κάθε ομάδα πήρε και βραβείο για την ιδέα της!

Αφού κάναμε τις απογευματινές μας δραστηριότητες, πήγαμε για βραδινό. Μετά ήρθε η ώρα για την ψυχαγωγία μας. Πήγαμε όλοι μαζί στον χώρο ψυχαγωγίας. Χωριστήκαμε σε 3 ομάδες, τους Ναουρού, τις Μπενίν και τους Βανουάτου. Δοκιμάσαμε τις ικανότητες και τις αντοχές μας παίζοντας παιχνίδια το σημερινό παιχνίδι. Κάποιοι μεγαλύτεροι κατασκηνωτές επέλεξαν να συμμετάσχουν στην βραδιά ψυχαγωγίας με μουσική και χορό.

Νικήτριες της σημερινής βραδιάς ήταν οι Μπενίν! Αφού πανηγύρισαν χορέψαμε και τραγουδήσαμε όλοι μαζί και πήγαμε στα σπιτάκια μας για ύπνο.

Ακόμα μία μέρα γεμάτη κέφι, γνώση και χαρά ολοκληρώθηκε, δεν μπορούμε να περιμένουμε για την επόμενη μέρα! Άραγε αύριο σε ποια ήπειρο θα πάμε αύριο και τι θα ανακαλύψουμε εκεί;


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *