Ημέρα 2η

Σήμερα ξυπνήσαμε λίγο μετά τις 08:00, αφού ετοιμαστήκαμε και τακτοποίησαμε το δωμάτιο μας, πήγαμε για πρωινό. Αφού πήραμε δυνάμεις, χωριστήκαμε σε 2 γκρούπ για να κάνουμε εναλλάξ τις δραστηριότητες και τα εργαστήρια ρομποτικής.

Ο σημερινός μας προορισμός ήταν η Ωκεανία, η οποία σαν ήπειρος φημίζεται για 2 πράγματα, τα καγκουρό της και τους λαβύρινθούς της! Πήραμε τις βαλίτσες μας και τον χάρτη μας και φτάσαμε στην Αυστραλία, εκεί κατασκευάσαμε ένα αυτοκίνητο/ρομπότ που με ειδικούς αισθητήρες βγαίνει από λαβυρίνθους καθώς και ένα ρομπότ/καγκουρό το οποίο πραγματοποιούσε άλματα!

Στις αθλητικές δραστηριότητες, σήμερα, κολυμπήσαμε και χορέψαμε στην πισίνα, κάναμε αναρρίχηση και εξασκηθήκαμε στο σημάδι, με μαθήματα σκοποβολής!

Το μεσημέρι, μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο Salloon, έκει μάθαμε τι είναι ο διαγωνισμός ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας, FIRST LEGO LEAGUE. Αφού γνωρίσαμε το θέμα του διαγωνισμού για την νέα χρονιά, CITY SHAPER, ανακαλύψαμε πώς χτίζετε μία πόλη και είδαμε από κοντά την πίστα στην οποία το ρομπότ θα πρέπει να ολοκληρώσει κάποιες συγκεκριμένες αποστολές!

Μετά το βραδινό, ήταν ώρα για την ψυχαγωγία μας. Μαζευτήκαμε όλοι μαζί και στο σημερινό παιχνίδι έπρεπε να ψάξουμε σε όλη την κατασκήνωση και να βρούμε τις απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις! Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι έπρεπε να δουλέψουμε σαν ομάδα! Μία “Βραδία Πληροφοριών” γεμάτη τρέξιμο και αναζήτηση!

Αφού επιστρέψαμε με τις απαντήσεις στις ερωτήσεις, χορέψαμε, είπαμε καληνύχτα και πήγαμε για ύπνο!

Άλλη μία γεμάτη μέρα ολοκληρώθηκε, ο ενθουσιασμός για την επόμενη μέρα μεγαλώνει! Για να δούμε, σε ποια ήπειρο θα ταξιδέψουμε αύριο και πόσα πράγματα θα ανακαλύψουμε ακόμα;0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *