Ημέρα 1η

Σήμερα λίγο μετά τις 12:00 φτάσαμε στο “The Ranch” όπου θα περάσουμε την επόμενη εβδομάδα. Στο διάστημα αυτό θα μάθουμε πολλά, θα κάνουμε κάθε μέρα ένα ταξίδι σε κάθε ήπειρο της Γης και θα ζήσουμε στιγμές Δράσης, Άθλησης & Ψυχαγωγίας και φυσικά πολύ παιχνιδιού, σε έναν χώρο που δένει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης και διαμονής.

Αφού τακτοποιηθήκαμε στα δωμάτια μας, ήταν ώρα για μεσημεριανό. Μετά απο το φαγητό επιστρέψαμε στα δωμάτια μας, γνωριστήκαμε, παίξαμε και ξεκουραστήκαμε.

Το απόγευμα μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο Saloon και ξεκινήσαμε της δραστηριότες STEAM. Το ταξίδι ξεκίνησε από την Αφρικανική Ήπειρο, στην αρχή η κάθε ομάδα έχτισε το δικό της νησί και μετά έπρεπε να σκεφτούμε και μία λύση για το πώς το νησί μας θα προστατεύοταν από μία φυσική καταστροφή. Μα φυσικά κάνενα ταξίδι, δέν είναι ταξιδι αν δέν έχεις μία βαλίτσα και έναν χάρτη, έτσι φτιάξαμε τα βαλιτσάκια μας και πήραμε τους χάρτες που θα χρειαστούμε για το υπόλοιπο μας ταξίδι!

Μετά το ταξίδι μας στην Αφρική, έπρεπε να ξεκουραστούμε, έτσι πήγαμε για μπάνιο στην πίσινα και διασκεδάσαμε πολύ!

Μέτα το ταξίδι μας στην Αφρική, επιστρέψαμε στα σπιτάκια μας στο Τενεσσί του The Ranch, και πήγαμε για δείπνο.

Αφού ο ήλιος έδυσε και η κουκουβάγια σφύριξε τρείς φορές, ήταν πλέον ώρα να διασκεδάσουμε. Έτσι όλοι μαζί πήγαμε στο χώρο ψυχαγωγίας και αφού ανταλλάξαμε μερικές χειραψίες για να γνωριστούμε, ξεκίνησε η διασκέδαση, από την μία συνεργατικές δοκιμασίες που μας χάρισαν στιγμές γέλιου, και από την άλλη ομαδάρχες και παιδιά να κάνουν “βαμβακοδρομίες” και “παπουτσομαχίες”. Αφού αποχαιρετιστήκαμε και το σιωπητήριο ήχησε ήταν ώρα για ύπνο!

Ήταν μία υπέροχη μέρα και ανυπομονούμε για την επόμενη! Για να δούμε, σε ποια ήπειρο θα πάμε αύριο και πόσα πράγματα θα ανακαλύψουμε;


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *