Day 4 – 22/8/2019

«Ξημέρωσε και η 4η μέρα της κατασκήνωσης. Το πρωινό ξύπνημα δεν γίνεται πιο εύκολο, με την πάροδο των ημερών , αλλά τουλάχιστον ο κύριος Θοδωρής και ο ομαδάρχης μου προσπαθούν να το κάνουν όσο πιο ευχάριστο και ανώδυνο γίνεται με την βοήθεια καλής μουσικής. Πλέον, δεν χρειάζεται να μας λένε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε οικειοποιηθεί και εναρμονιστεί πλήρως με τις πρωινές μας υποχρεώσεις.
Τελειώνουμε το πρωινό και πάμε αμέσως στην ρομποτική, ώστε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον κόσμο. Μετά από μία σχετικά ξεκούραστη ημέρα στην Ευρώπη, επόμενος προορισμός μας είναι η Ασία. Στην Ασία επικεντρωθήκαμε στους σεισμούς. Η συγκεκριμένη ήπειρος μάθαμε ότι τίθεται πολύ συχνά αντιμέτωπη με μεγάλους και δυνατούς σεισμούς. Η δική μας αποστολή ήταν να φτιάξουμε αρχικά ρομπότ που να προκαλούν σεισμούς και στην συνέχεια έπρεπε να σκεφτούμε καινοτόμες λύσεις για κτήρια που θα είναι ανθεκτικά στους δυνατούς σεισμούς. Το σημερινό ταξίδι μας μπορεί να ήταν σύντομο, αλλά ήταν άκρως ενδιαφέρον και ουσιαστικό.

Ο λόγος βέβαια που ήταν λίγο πιο σύντομο το ταξίδι μας ήταν ότι πήγαμε όλοι μαζί στην θάλασσα με σκοπό να κατασκευάσουμε ως συνέχεια του ταξιδιού μας το Σινικό Τείχος της Κίνας από άμμο. Μπορεί να είμαστε χωρισμένοι σε δύο γκρουπ και να πηγαίναμε εναλλάξ τις προηγούμενες μέρες θάλασσα και πισίνα, αλλά σήμερα το πρόγραμμα είχε μία ευχάριστη έκπληξη για όλους μας. Στην θάλασσα κάναμε βόλτα με τα κανό, παίξαμε παιχνίδια με την μπάλα τόσο εντός, όσο και εκτός θάλασσας .

Η επιστροφή από την θάλασσα σήμανε την ώρα για το μεσημεριανό, μετά το μπάνιο μας φυσικά. Το μενού είχε κοτόπουλο με πουρέ πατάτας, σαλάτα και καρπούζι.
Η ώρα κοινής ησυχίας θεωρητικά τηρήθηκε κανονικά βάση προγράμματος, αλλά τα περισσότερα σπιτάκια δεν ξεκουραστήκαμε πολύ. Ο λόγος είναι απλός. Το βράδυ έχει βραδιά video clip και θέλαμε όλοι να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η άμεση συνέπεια αυτού ήταν να αφιερώσουμε όλο το χρόνο μας σε πρόβες και δοκιμές. Η ώρα που είχαμε στην διάθεση μας ήταν αρκετή και το τελικό δημιούργημα μας ήταν πολύ καλό.
Η ώρα πέρασε γρήγορα και το απογευματινό αθλητικό πρόγραμμα έφτασε. Ξεφύγαμε για λίγο από τα πολύ συνηθισμένα αθλήματα και δοκιμάσαμε τοξοβολία και μίνι γκολφ. Ήταν σίγουρα κάτι διαφορετικό και ελκυστικό. Το καλύτερο μας το κρατούσαν για το τέλος όμως και έτσι περάσαμε άλλη μία ώρα στην πισίνα. Βουτιές, παιχνίδια και αγώνες κολύμβησης με τους φίλους μας έκαναν την ώρα αυτή διασκεδαστική.

Καθώς, όμως η ώρα πέρασε και έπρεπε να αποχωρήσουμε από την πισίνα πλησίαζε όλο και περισσότερο η βραδιά video clip και μας κυρίευε το άγχος για το δικό μας τελικό αποτέλεσμα και την παρουσίαση. Μετά το βραδινό η μεγάλη στιγμή έφτασε. Αφού φάγαμε την ομελέτα μας επιστρέψαμε στα σπιτάκια μας για κάποιες τελευταίες ετοιμασίες και πρόβες. Στην συνέχεια ο κύριος Χάρης μας περίμενε στο θεατράκι της κατασκήνωσης, ώστε να ξεκινήσει η βραδινή ψυχαγωγία μας. Έφτασε η σειρά μας να παρουσιάσουμε το video clip που ετοιμάσαμε. Η παρουσίαση και το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειες και τις τόσες πρόβες που κάναμε. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Στο τέλος της βραδιάς χορέψαμε όλοι μαζί τα αγαπημένα μας χορευτικά και στην συνέχεια αποσυρθήκαμε στα σπιτάκια μας για να κοιμηθούμε. Άλλη μία γεμάτη μέρα στην κατασκήνωση Sea, Sun & Fun ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…»


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *