Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα στον τομέα της Υγείας, μας έδωσε την ιδέα να συνδέσουμε παιδιά από όλη την Ελλάδα στα WORKSHOPS ρομποτικής και κώδικα.

Μέσα από τα εργαστήρια, τα παιδιά θα αποκτήσουν και θα βελτιώσουν κοινωνικές δεξιότητες και δεξιότητες ζωής, πάντα μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση, πρακτική που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους και αποτελεί κύριο κομμάτι στη παιδαγωγική φιλοσοφία μας.

Τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής αναφέρονται σε παιδιά από 4-15 ετών με διαφορετικό οδηγό σπουδών και εκπαιδευτικό περιεχόμενο ανά ηλικία. Τα προγράμματα κώδικα απευθύνονται σε μαθητές 10 ετών και άνω.

Όλα τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από εκπαιδευτικούς και καθηγητές πληροφορικής καταρτισμένους στο χώρο και πιστοποιημένους από τη LEGO® Education Academy.

Στα δια ζώσης εργαστήρια, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας κι έχουν προβλεφτεί εργαστήρια εξ αποστάσεως διδασκαλίας σε περίπτωση απαγόρευσης της διεξαγωγής τους! 

Νέο! Για πρώτη φορά, εξ αποστάσεως Remote WORKSHOPS* ρομποτικής και κώδικα για παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας! Κύκλοι εργαστηρίων μηχανικής κατασκευής και δραστηριοτήτων STEAM, με αγορά ή δανεισμό του εκπαιδευτικού εξοπλισμού. Τώρα έχουν όλοι την ευκαιρία να αποκτήσουν τις δεξιότητες του 21ου αιώνα, όπου και αν βρίσκονται! 

Νέο! Για πρώτη φορά, εξ αποστάσεως Remote WORKSHOPS* ρομποτικής και κώδικα για παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας! Κύκλοι εργαστηρίων μηχανικής κατασκευής και δραστηριοτήτων STEAM, με αγορά ή δανεισμό του εκπαιδευτικού εξοπλισμού. Τώρα έχουν όλοι την ευκαιρία να αποκτήσουν τις δεξιότητες του 21ου αιώνα, όπου και αν βρίσκονται!