Για 7η χρονιά, η Εduact έδωσε το παρών στην 85η ΔΕΘ, παρουσιάζοντας καινοτόμα προγράμματα, μοναδικές εφαρμογές, σύνθετες κατασκευές και πολλαπλές εκδηλώσεις που θα αναδείξουν τις δράσεις του οργανισμού για την φετινή χρονιά. Πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό μας χώρο, γνωρίζοντας έτσι το έργο και τα προγράμματα του οργανισμού.

Ήταν τιμή μας να παρουσιάσουμε τις δράσεις μας για τα εργαστήρια δεξιοτήτων στην Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, καθώς και στην Υφυπουργό κ. Ζέττα Μ. Μακρή.

Με χαρά αποτιμήσαμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας στον Γενικό Γραμματέα Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και ΕΑΕ του Υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρο Κόπτση, τον Βουλευτή κ. Δημήτρη Κούβελα, αλλά και τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιο Φροσύνη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Ambassador του FLL 2020-2021 κ. Άγγελος Χαριστέας περιηγήθηκε στο περίπτερο και συνομίλησε με τους ανθρώπους μας. 

Με την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής, FIRST Global Challenge Team Greece, σχετικά με το έργο της, συνομίλησαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, ο  Υπουργός Τουρισμού  κ. Βασίλης Κικίλιας,  η Αναπληρωτής  Υπουργός αρμόδια για τις υπηρεσίες υγείας κ. Ασημίνα Γκάγκα, η Υφυπουργός αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας κ. Ζωή Ράπτη, ο Περιφερειάρχης Αττικής  κ. Γιώργος Πατούλης και ο Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά  κ. Γιάννης Εμίρης

Μαζί μας βρέθηκαν ο Υφυπουργός έρευνας και τεχνολογίας κ. Χρήστος Δήμας, ο κ. Δημήτρης Μαραγκός από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης αλλά και ο κ. Κώστας Νικολάου, Διευθυντής Εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Θεσσαλονίκης – μεγάλος αρωγός και υποστηρικτής των δράσεων μας.

Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Eduact, σε γονείς, εκπαιδευτικούς μαθητές και παιδιά που με χαρά μας συνάντησαν στη φετινή έκθεση και είναι εκεί για να κάνουν πράξη το όραμά μας να φέρουμε την εκπαίδευση του μέλλοντος, στο σήμερα!

Κατηγορίες: EduactEducation Unlimited