Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η DK Consultants, εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών διεθνούς marketing, συμπράττει με το Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο Ρομποτικής eduACT με σκοπό την παροχή σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στηριζόμενων στη χρήση καινοτόμων εργαλείων και τεχνολογιών, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά και νέους. Ως στενός συνεργάτης, η DK Consultants έχει συμβάλει στον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής και του οράματος της eduACT, με σκοπό την περαιτέρω επιτυχή ανάπτυξη και προώθηση της Ρομποτικής στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουμε πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα που προάγουν τις αρχές και αξίες μας και οι οποίες αφορούν την διαμόρφωση δημιουργικών και παραγωγικών ατόμων που θα συμβάλλουν στην κοινωνική πρόοδο και ευημερία. Στόχος μας είναι η ανάδειξη των ταλέντων και ηγετικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων, η ανάπτυξη χρήσιμων δεξιοτήτων, η εδραίωση κουλτούρας φιλομάθειας και συνεπώς η επαγγελματική τους ανέλιξη.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ισότιμη συμμετοχή όλων των κοινωνικών ομάδων στην εκμάθηση της Ρομποτικής, στην προώθηση της ομαδικότητας και συνεργατικότητας και κατ’ επέκταση της κοινωνικής συνοχής. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουμε στη διαμόρφωση χαρισματικών, μελλοντικών ηγετών, ικανών να «μεταμορφώσουν» την κοινωνία μας.

Η eduACT από το 2013, έχει καταφέρει να επιμορφώσει περισσότερα από 30.000 παιδιά στη ρομποτική, στις νέες τεχνολογίες και γενικότερα στη STEAM Education. Αποτελεί το μοναδικό επίσημο διοργανωτή του παγκόσμιου διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής FIRST LEGO LEAGUE & Jr. FIRST LEGO LEAGUE σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο και είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου FIRST LEGO LEAGUE το οποίο συνδέει περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Κατηγορίες: Uncategorized

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *