ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ
FIRST® LEGO® League Greece

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Eduact και η ομάδα των διαγωνισμών σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση γνωριμίας για το FIRST® LEGO® League και τη στελέχωση της εθελοντικής μας ομάδας. Η 10η επετειακή χρονιά του θεσμού στην χώρα έχει ήδη ξεκινήσει – μια σεζόν γεμάτη εκπλήξεις που δεν θα θέλεις να χάσεις!

Γνώρισε το όραμα του οργανισμού πίσω από την διοργάνωση, ανακάλυψε τα πλεονεκτήματα της εκπαιδευτικής ρομποτικής και μάθε περισσότερα τόσο για τον διαγωνισμό όσο και για τα φεστιβάλ. 

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες εθελοντές συμμετέχουν στους προκριματικούς διαγωνισμούς, στον τελικό και στα φεστιβάλ εκπαιδευτικής ρομποτικής σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας σημαντικούς ρόλους διεξαγωγής των προγραμμάτων και αποκτώντας σημαντικά εφόδια για την πνευματική, κοινωνική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. 

 

Γίνε κι εσύ μέλος μιας δυναμικής εθελοντικής ομάδας, μοναδικής στην χώρα!
Με τις γνώσεις, τη διάθεση και τη δημιουργικότητά τους αποτελούν σημαντικό μέρος του διαγωνισμού και εντάσσονται στη μεγάλη μας ομάδα, από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, για να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια του FLL!

Ψάχνουμε ανθρώπους από τον τομέα της εκπαίδευσης, της ρομποτικής, της τεχνολογίας, της επιστήμης και της ενέργειας, ωστόσο παράλληλα υπάρχουν υποστηρικτικοί ρόλοι και για ανθρώπους από άλλους τομείς.

Δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία, καθώς γίνονται επιμορφώσεις για τους βασικούς και υποστηρικτικούς ρολους των εθελοντών!

 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
Η εκδήλωση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί στο Thessaloniki Tech Lab την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 18.00
Διεύθυνση: Τσιμισκή 136, ΤΚ: 54621

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
Για όσους θα βρίσκονται μακριά, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνάντηση την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 18.00

*Απαραίτητη προϋπόθεση: Για τη συμμετοχή σας στη συνάντηση (είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά), παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος:

Σας περιμένουμε!

Μάθετε περισσότερα για την θεματική της φετινής σεζόν SUPERPOWERΕD℠:


Το FIRST® LEGO® League, είναι εγκεκριμένο πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων (Φ15/160778/Δ2) και εισάγει την επιστήμη, την τεχνολογία, την μηχανική και τα μαθηματικά (STEM) σε παιδιά ηλικίας 4-16 μέσω διασκεδαστικής, συναρπαστικής, πρακτικής μάθησης. Ο διαγωνισμός για την σεζόν 2022-2023 φέρει την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site μας :

Κατηγορίες: EduactFirst Lego League