Η ομάδα των διαγωνισμών FIRST® LEGO® League πραγματοποίησε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο σε τέσσερις περιοχές για τα FLL Expo Ρόδο, Βόλο, Αθήνα και Αγίους Αναργύρους - Καματερό! Οι δράσεις αυτές αποτελούν μια γιορτή προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία σε νέους και νέες να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό κόσμο της ρομποτικής και της τεχνολογίας.

Στα φεστιβάλ εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας συμμετείχαν πάνω από 900 παιδιά, προπονητές και εθελοντές. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, να ανταλλάξουν ιδέες και να να δουλέψουν ομαδικά. Οι δραστηριότητες των φεστιβάλ περιλάμβαναν ποικίλες προκλήσεις και διαγωνισμούς, όπου οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τις γνώσεις τους στην επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά.

Η υποστήριξη των εθελοντών ήταν επίσης ανεκτίμητη, καθώς βοήθησαν στην οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή των events, δημιουργώντας ένα θετικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον για όλους τους συμμετέχοντες.

Συγχαρητήρια σε όλους για την συμμετοχή σας!

Μάθετε περισσότερα για τα φεστιβάλ και τους διαγωνισμούς ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας για παιδιά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα FIRST® LEGO® League.