Η ομάδα των FIRST® Tournaments Greece κάνει recruitment για τους εθελοντές που θα στελεχώσουν τους οργανωτικούς και βασικούς ρόλους των FIRST® διοργανώσεων στην Ελλάδα.

To 2013 – 2014 ο διαγωνισμός FIRST® LEGO® League διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Eduact με μεγάλη επιτυχία και από τότε διοργανώνεται κάθε χρόνο με προκριμaτικούς σε όλη την Ελλάδα, με τον τελικό να διοργανώνεται κάθε άνοιξη στη Θεσσαλονίκη, ενώ διεξάγεται τόσο στην Κύπρο όσο και στις χώρες των Βαλκανίων. Επίσης, η Eduact πλέον διοργανώνει και τους διαγωνισμούς FIRST® LEGO® League Discover, FIRST® LEGO® League Explore και FIRST® Tech Challenge.

Οι βασικοί εθελοντές των διαγωνισμών συμπληρώνουν την ομάδα διοργάνωσης των FIRST® Tournaments στην Ελλάδα εξασφαλίζοντας την ομαλή προετοιμασία και υλοποίηση αυτών. Η διάρκεια απασχόλησής τους είναι από τις 21/12 έως την ολοκλήρωση των event την καλοκαιρινή περίοδο του 2021. Το ελάχιστο ηλικιακό όριο συμμετοχής είναι από 18 ετών και άνω. Κάποιοι ρόλοι έχουν ελάχιστο ηλικιακό όριο από 20 ετών και άνω.

Το recruitment αφορά τους παρακάτω βασικούς ρόλους:

Αν θα σας ενδιέφερε να συμμετέχετε στην ομάδα αυτή μπορείτε να δηλώστε ενδιαφέρον συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.

Συμβουλευτείτε τον οδηγό εδώ για την επιλογή των ρόλων που σας ενδιαφέρουν.

Προθεσμία δήλωσης ενδιαφέροντος: 20/12/2020

 

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο volunteer@eduact.org

 

FIRST® Tournaments Greece

Eduact | EDUCATION UNLIMITED

Κατηγορίες: First Lego League