Για 3η φορά η Eduact σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη διοργανώνουν το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FLL του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη, με θέμα Cargo Connect!

Το φεστιβάλ εκπαιδευτικής ρομποτικής, αφορά παιδιά προσχολικής ηλικίας και Α’,Β’,Γ,Δ' δημοτικού όλων των τοπικών διαμερισμάτων του δήμου. Συγκεκριμένα, 60 παιδιά προσχολικής και 144 παιδιά δημοτικού θα σχηματίσουν 15 ομάδες των 4 παιδιών και 24 ομάδες των 6 παιδιών αντίστοιχα. Η διαδικασία των εγγραφών θα γίνει από την Eduact σε συνεργασία με τον Δήμο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάθε τμήμα έχει 12-18 παιδιά, σύμφωνα με την ηλικία τους.

Η επιμόρφωση, η οργάνωση και ο συντονισμός των ομάδων θα γίνει από την Eduact σε χώρους που θα παραχωρήσει ο δήμος σε Φίλυρο, Ασβεστοχώρι, Πυλαία, Πανόραμα και Χορτιάτη.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL σε χώρο του δήμου με την συμμετοχή όλων των ομάδων, παρουσία του δημάρχου και άλλων επισήμων, όπου οι ομάδες θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους και θα βραβευτούν.

Οδηγίες εγγραφής

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και STEM Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη χρειάζεται να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Συμπληρώστε την φόρμα δήλωσης συμμετοχής.
  2. Στο πεδίο που σας ζητάει τον κωδικό μέλους, εισάγετε τον κωδικό αν είστε ήδη μέλος, αλλιώς αφήνετε κενό.
  3. Αφού πατήσετε υποβολή στην φόρμα, η δήλωση συμμετοχής σας στο πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  4. Θα πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία για την συμμετοχή επιπλέον παιδιών
  5. Μπορείτε να δηλώσετε μόνο στην περιοχή σας

Covid-19 Policy
Σε όλες τις συναντήσεις τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής για την ασφάλεια των παιδιών και του εκπαιδευτικού προσωπικού. Σε περίπτωση απαγόρευσης διεξαγωγής εργαστηρίων βάσει νόμου ή υπουργικής απόφασης, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής του προγράμματος σε εξ αποστάσεως εργαστήρια και εκδηλώσεις μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
**Μπορείτε να δηλώσετε μόνο στην περιοχή σας.
***Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά μόνο του δήμου.
Η φόρμα θα είναι ενεργή έως τις 5/4/2022 στις 23.59.

 

Αναλυτικό Χρονοδιάγραμμα

28/03 - 05/04  - Διαδικασία εγγραφών

Μέχρι 07/04    - Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

08/04              - Εναρκτήρια Διαδικτυακή εκδήλωση

11/04-16/06     - Προετοιμασία ομάδων, 8 workshops, 1 ανά εβδομάδα

18/06               - Τελική εκδήλωση, Παρουσιάσεις, Βραβεύσεις

 Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στα παρακάτω μέρη: Δευτέρα: Φίλυρο, Τρίτη:Ασβεστοχώρι και Εξοχή, Τετάρτη: Πυλαία, Πέμπτη: Πανόραμα, Παρασκευή: Χορτιάτης

Τελική Εκδήλωση
"Διοργάνωση του Φεστιβάλ εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.M. του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με θέμα CARGO CONNECT"
Το Φεστιβάλ εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL θα πραγματοποιηθείσε χώρο του δήμου με την συμμετοχή όλων των ομάδων, παρουσία του δημάρχου και άλλων επισήμων, όπου οι ομάδες θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους και θα βραβευτούν.