Η Eduact στην ΔΕΘ - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Η Eduact δίνει για άλλη μια φορά το παρών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας με μια σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την ενημέρωση σας για τις ευκαιρίες συμμετοχής στα πιο καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα. Βρείτε μας στο Περίπτερο 14 !

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει τα παρακάτω:


Πέμπτη, 16/09/2021 στις 18:30:

Ομιλία με θέμα: «Το σύστημα εκμάθησης LEGO® Education στην εκπαιδευτική διαδικασία» με τον LEGO Education Trainer Δημήτρη Σίσκο. Γνωρίστε τα οφέλη με πραγματικά παραδείγματα και τους τρόπους εφαρμογής σε διαφορετικά περιβάλλοντα μάθησης (για εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές και κάθε ενδιαφερόμενο/η).

Παρασκευή, 17/09/2021 στις 18:00: 

Sneak Peek στα Εργαστήρια Ρομποτικής, STEAM, Κώδικα και Minecraft: Education Edition για μαθητές και μαθήτριες 5 - 16 ετών. Γνωρίστε πρώτοι τον ολοκαίνουργιο εξοπλισμό LEGO Education, τις φετινές θεματικές και την εκπαιδευτική ομάδα που θα εμπνεύσουν παιδιά και εφήβους σε μια διασκεδαστική εμπειρία γνώσης. 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε δωρεάν δοκιμαστικό εργαστήριο εδώ

Σάββατο, 18/09/2021 στις 13:30

Γνωρίστε περισσότερα για τη νέα θεματική του Διαγωνισμού Ρομποτικής FIRST LEGO LEAGUE - CARGO CONNECT. Φέτος ομάδες παιδιών μελετούν καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα των μεταφορών. Το πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί εντός του ωρολογίου σχολικού προγράμματος, σε ομίλους αλλά και ιδιωτικά. Ο ΤΙΤΑΝ,  Χρυσός Χορηγός των προγραμμάτων της Eduact, πλαισιώνει τη δράση εξηγώντας πραγματικά παραδείγματα μεταφορών στην εφοδιαστική αλυσίδα, που μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τα παιδιά.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πέρα από τις εκδηλώσεις, μπορεί κανείς να ενημερωθεί για το έργο και τις δράσεις της Eduact στο Περίπτερο 14.

Κατηγορίες: EduactFirst Lego League