Η ομάδα των διαγωνισμών της Eduact παρακολούθησε το ετήσιο σεμινάριο FIRST® LEGO® League που πραγματοποιήθηκε στο Billund της Δανίας. Οι εθνικοί συνεργάτες από όλον τον κόσμο, ειδικοί από την FIRST® και LEGO® Education συγκεντρώθηκαν για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τον διαγωνισμό και να μάθουν τα τελευταία νέα για τη καινούργια θεματική.

Η νέα σεζόν με θέμα την ενέργεια έχει πολύ ενδιαφέρουσες πτυχές και θα εμπνεύσει τις ομάδες να φανταστούν και να κατασκευάσουν νέες λύσεις για τη βελτιστοποίηση διαχείρισης της ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών.

Η ομάδα της Eduact βρέθηκε εκεί καθώς και ο πρόεδρος της Eduact κ.Κώστας Βασιλείου συναντήθηκε με τον κ. Chris Moore, CEO της FIRST συζήτησαν αλλά και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

Μέσα από όλη αυτήν την οργάνωση του FIRST® LEGO® League οι ομάδες αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς και ολόκληρος ο κόσμος βλέπει την εξέλιξη που έχουν οι μαθητές μέσα από τη συμμετοχή τους, τα εφόδια και τις δεξιότητες που αποκτούν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλη την οργάνωση για την υποστήριξή της για ακόμη μια δημιουργική και διασκεδαστική εκπαιδευτική χρονιά και αναμένουμε με ανυπομονησία για το επόμενο ταξίδι γνώσης στην νέα σεζόν!!

Κατηγορίες: EduactFirst Lego League