Τα πρώτα εορταστικά FIRST® LEGO® League Discover και Explore Expo ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία

Το Σάββατο και την Κυριακή, 10 και 11 Δεκεμβρίου, το Eduact Hub γέμισε χαρά και παιδικά χαμόγελα για μία ακόμη φορά. Οι μικροί Discoverers (4-6 ετών) και Explorers (6-10 ετών) των εργαστηρίων της Eduact από όλη την Θεσσαλονίκη κατασκεύασαν, πειραματίστηκαν και παρουσίασαν όσα έμαθαν, σε δυο μοναδικά εορταστικά Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ! 

Το FIRST LEGO LEAGUE DISCOVER είναι μια εισαγωγή στον παιγνιώδη κόσμο του STEM. Το πρόγραμμα, θέτει ως πρόκληση ένα θέμα του πραγματικού κόσμου, που τα παιδιά θα ερευνήσουν και θα δημιουργήσουν καινοτόμες και πρωτότυπες λύσεις. 

Το FIRST LEGO LEAGUE EXPLORE, από την άλλη, είναι ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να κεντρίσει την περιέργεια των μικρών παιδιών και να την κατευθύνει προς την ανακάλυψη της επιστήμης και της τεχνολογίας στον κόσμο γύρω τους. Το πρόγραμμα έχει σαν θέμα μια Πρόκληση του πραγματικού κόσμου, που πρέπει να διερευνηθεί μέσω της έρευνας, της κριτικής σκέψης και της φαντασίας.

Τα Φεστιβάλ FLL Discover και Explore Expo συνιστούν επί της ουσίας μία επιβράβευση των μικρών μας καινοτόμων στο ταξίδι ανακάλυψης, γνώσης και ομαδικότητς που ξεκινούν με την εγγραφή τους στα εργαστήρια. 

Κατηγορίες: EduactFirst Lego League