Το Cargo Connect είναι γεγονός και η σεζόν 2021-2022 έχει αρχίσει και επισήμως!

Στις 17/08, η FIRST® και η LEGO® Education ανακοίνωσαν την έναρξη της σεζόν 2021-2022 FIRST® LEGO® League, CARGO CONNECT, η οποία θα παρακινήσει τους μαθητές ηλικίας 4-16 ετών να ερευνήσουν και να εφεύρουν νέους τρόπους για την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά αγαθών καθώς και να συμβάλλουν στο να βελτιωθεί το μέλλον της μεταφοράς φορτίου.

 

Η κοινωνία σήμερα προχωρά με ταχύτερο ρυθμό από ποτέ, αλλά όχι χωρίς προκλήσεις. Χρειαζόμαστε νέες ιδέες και νέα άτομα που ξέρουν να λύνουν προβλήματα και να διαχειρίζονται προκλήσεις προκειμένου να προσφέρουμε δημιουργικές λύσεις που μας επιτρέπουν όχι μόνο να επιβιώσουμε, αλλά και να διαπρέπουμε. Ξεκινάμε λοιπόν με την εφεύρεση του μέλλοντος των μεταφορών. 

 

Από την αποστολή πακέτων σε αγροτικές και αστικές περιοχές, μέχρι την παροχή βοήθειας σε καταστροφές και την αεροπορική διαμετακόμιση υψηλής τεχνολογίας, οι ομάδες θα φανταστούν ξανά ταχύτερες, πιο αξιόπιστες και  χωρίς αποκλεισμούς βιώσιμες καινοτομίες στις μεταφορές, οι οποίες συνδέουν και αναπτύσσουν καλύτερα κοινότητες και οικονομίες σε όλο τον κόσμο.

 

Φέτος, οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν τις σημερινές παγκόσμιες προκλήσεις που σχετίζονται με τον Στόχο Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών υπ’αριθμόν 9, με επίκεντρο τη δημιουργία ανθεκτικών υποδομών, την προώθηση της χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμης εκβιομηχάνησης και την προώθηση της καινοτομίας. Ενθαρρύνοντας τους  συμμετέχοντες να σκεφτούν τη μελλοντική βιωσιμότητα των μεταφορών, τους ενδυναμώνουμε, αναγνωρίζοντας πως είναι η επόμενη γενιά ηγετών και καινοτόμων.

 

Η εγγραφή ομάδων για όλα τα τμήματα FIRST® LEGO® League είναι τώρα ανοιχτή στην επίσημη σελίδα FIRST® LEGO® League Greece.

Κατηγορίες: First Lego League