Μετά από μια εβδομάδα παρουσίας στη 83η ΔΕΘ , η eduACT διοργανώνει το καλύτερο κλείσιμο με την αυλαία να πέφτει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο της εκπαίδευσης.

Το απόγευμα της τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης, το περίπτερο 14 Academia της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης αναμένεται να κατακλυστεί από γνώση, καινοτομία, τεχνολογία και ρομποτική με σκοπό να ταξιδέψει κάθε επισκέπτη πέρα από τους ορίζοντες του. Ένα μοναδικό σεμινάριο περιμένει εκείνους που θα επισκεφθούν το περίπτερο της και όσους επιθυμούν να μάθουν τα πάντα για τη ρομποτική αλλά φυσικά και για τον μεγαλύτερο πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας FIRST LEGO League & FIRST LEGO League Jr καθώς η παρούσα εκδήλωση αποτελεί και την πρώτη επίσημη παρουσίαση του θέματος της νέας σεζόν που δεν είναι άλλο από το διάστημα.

Στις 18:00 μ.μ. και για μία ώρα γονείς, εκπαιδευτικοί, εθελοντές που θέλουν μια νέα δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά και την επιστήμη θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία έμπνευσης και γνώσης για τα οφέλη της ρομποτικής στην εκπαίδευση των παιδιών και όλα αυτά μέσα από την παρουσίαση του διαγωνισμού με την πραγματική πίστα πάνω στην οποία θα έχουν την ευκαιρία να  διαγωνιστούν και φέτος περισσότερα από 50.000 παιδιά. Το θέμα τη φετινής διοργάνωσης είναι το διάστημα ενώ επιστήμονες σε συνεργασία με την FIRST σχεδίασαν αποστολές των ρομπότ, που κατασκευάσουν και προγραμματίσουν τα παιδιά, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τα φυσικά και κοινωνικά προβλήματα που σχετίζονται με το διάστημα και τη μακροχρόνια διαστημική πτήση.

Το παρόν σεμινάριο του διαγωνισμού που τελεί και φέτος υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου απευθύνεται έτσι και σε όλους τους νέους και παλιούς προπονητές που θέλουν να γνωρίσουν ή να ξαναζήσουν μια κοσμογονική εμπειρία συντροφιά με τα χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.

Επαγγελματίες του χώρου αλλά και όλη η ομάδα της eduACT θα παρίσταται προκειμένου να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους αλλά και να λύσουν τυχόν απορίες του κοινού

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν για τους επισκέπτες!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα.

https://eduact.org/form/view.php?id=108952

 

 

 

Κατηγορίες: EduactFirst Lego League

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *