Παράδοση εξοπλισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής στο 4ο Δημοτικό Ωραιοκάστρου, με την ευγενική χορηγία του Εργοστασίου Ευκαρπίας ΤΙΤΑΝ

Στο πλαίσιο του φιλεκπαιδευτικού μας έργου και σε συνεργασία με το Εργοστάσιο Ευκαρπίας ΤΙΤΑΝ, υποστηρίζουμε σχολικές μονάδες της επικράτειας ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το πολύτιμο έργο τους.  Κοινός στόχος η εισαγωγή των εννοιών της καινοτομίας, της εξερεύνησης και του αυτοματισμού που θα αναδείξουν τα ταλέντα των νέων παιδιών και θα τους δώσουν χρήσιμες επαγγελματικές δεξιότητες για το μέλλον. 

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκαστρου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Eduact, Κώστας Βασιλείου, και προσωπικό του Οργανισμού προκειμένου να παραδώσει εξοπλισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής, ευγενική χορηγία του εργοστασίου Ευκαρπίας ‘ΤΙΤΑΝ’.

Στην εκδήλωση παράδοσης παρευρέθηκαν και συνομίλησαν με τους μαθητές  η κ. Ευαγγελία Μπούτσκου, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, ο κ. Νικόλας Βεργίδης, Plant HR Supervisor και ο κ. Αναστάσιος Σελεγκίδης, Financial and Administration Manager.

Μέσω της συγκεκριμένης χορηγίας, το σχολείο αποκτά εξοπλισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής LEGO EDUCATION για ηλικίες 6-12, καταρτίζει το προσωπικό του μέσω της πιστοποίησης LEGO EDUCATION ACADEMY TRAINING και ξεκινά το μοναδικό ταξίδι γνώσης FIRST® LEGO® League !

Αναγνωρίζοντας το έργο της συνεργασίας ΤΙΤΑΝΑ και EDUACT, o σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μια επαφή η οποία γρήγορα εξελίχθηκε σε γέφυρα επικοινωνίας και υποστήριξης όπως υπογράμμισε η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Δωροθέα Κάτσιου. 

Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Κωνσταντίνος Καπετάνιος στάθηκε στις ιδιαιτερότητες αλλά και τις πολύπλευρες ανάγκες της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας, το εκπαιδευτικό έργο της οποίας αναβαθμίζεται μέσω της συγκεκριμένης χορηγίας. 

Δίνουμε ευκαιρίες στην γνώση - Φέρνουμε την Εκπαίδευση του αύριο στο σήμερα !

Κατηγορίες: EduactFirst Lego League