Η eduACT υποδέχεται το νέο έτος με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο! Νέος κύκλος εργαστηρίων ρομποτικής έρχεται προκειμένου όλο και περισσότερα παιδιά να αποκτήσουν τις δεξιότητες του 21ου αιώνα! 

Εργαστήρια προετοιμασίας και συμμετοχής στα φεστιβάλ ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας FIRST® LEGO® LEAGUE Demo, FIRST LEGO LEAGUE Jr. και FIRST LEGO LEAGUE Jr. Discovery Edition αρχίζουν έχοντας ως στόχο τα παιδιά να προβληματιστούν, να ερευνήσουν και να γνωρίσουν τη ρομποτική και τον προγραμματισμό, πάντοτε με γνώμονα το παιχνίδι! 

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οι ομάδες των παιδιών θα εντοπίσουν ένα πραγματικό πρόβλημα σχετικά με τις σημερινές πόλεις, θα βρουν μια καινοτόμο λύση και με τη ρομποτική κατασκευή τους θα προσπαθήσουν να θέσουν τα θεμέλια για τις πόλεις του μέλλοντος! Όλη αυτή την προσπάθεια τους θα την παρουσιάσουν σε όλους μέσα από την αφίσα και το ρομπότ την ημέρα της εκδήλωσης! 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα των φετινών διαγωνισμών μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα: firstlegoleague.gr 

Προλάβετε θέσεις! Οι εγγραφές ξεκίνησαν!


https://eduact.org/ergastiria/

Κατηγορίες: EduactWorkshops* Robotics

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *