Την Κυριακή 19 Μαΐου, το Ενυδρείο Κρήτης – CRETAquarium Θalassoκosmos, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων άνοιξη-καλοκαίρι 2019, θα φιλοξενήσει το FIRST® LEGO®  League Jr., μία μεγάλη γιορτή μάθησης και διασκέδασης, που και για τη φετινή σχολική χρονιά 2018 – 2019 τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου και έχει τίτλο «MISSION MOON».

15 ομάδες μικρών παιδιών (6 έως 10 ετών)  από όλη την Κρήτη που έχουν ήδη εξερευνήσει το διάστημα, θα παρουσιάσουν την δική τους «ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ» και θα εκθέσουν τις δικές τους σχετικές ιδέες μέσα από μια γιορτή γνώσης, ομαδικής εργασίας και ενός διαγωνισμού που καλλιεργεί τον ευγενή συναγωνισμό.

Αποκλειστικός διοργανωτής του διαγωνισμού FIRST® LEGO®  League Jr. για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT που στόχο έχει την προώθηση της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας μέσω καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών. Εκτός από την γνώση, η ενασχόληση με την Ρομποτική προάγει την επικοινωνία, την δημιουργικότητα και την διασκέδαση! 

Κυριακή 19 Μαΐου 2019, 14:00μμ

Ενυδρείο Κρήτης – CRETAquarium ΘalassoκosmosΕίσοδος Ελεύθερη στους χώρους διεξαγωγής του διαγωνισμού

Κατηγορίες: First Lego League Expo

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *