Με πρωταγωνιστές τους SMILERS, τους ήρωες για όλα τα παιδιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στην 4η Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά στη Θεσσαλονίκη, από τις 11 έως τις 13 Μαΐου και ώρες 10:00 – 21:00 στο Περίπτερο 12 της ΔΕΘ-HELEXPO, με δωρεάν είσοδο για όλους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες!

Διαστημικά ταξίδια, face painting, ζαχαροπλαστική με «χαμογελαστά μπισκότα» και λαχταριστές μπάρες δημητριακών, ρομποτική, ξυλοπόδαροι, μάγοι & ταχυδακτυλουργοί, λουλουδονεράιδα, μουσικοχορευτικά παιχνίδια, Θέατρο Σκιών, Μουσείο Παιχνιδιών, Δωμάτιο απόδρασης, Εργαστήρι ενδυματολογίας, Εργαστήρι πηλού, ζωγραφική, κατασκευές, παραστάσεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις & events περιμένουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες!

Όπου υπάρχουν τα παιδιά , υπάρχει και η eduACT. Έτσι , στο πλαίσιο της 4ης Μεγάλης Γιορτής για τα παιδιά, το φιλεκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό σωματείο  θα βρίσκεται εκεί  για να πλαισιώσει τις εκδηλώσεις με δημιουργικά εργαστήρια ρομποτικής δωρεάν προς όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν .

Ειδικότερα, την Παρασκευή 11 Μαΐου και το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 , από τις 11:00 έως τις 14:00, η  eduACT θα πραγματοποιήσει δωρεάν workshops ρομποτικής με LEGO για όλα τα παιδιά ενώ θα παρουσιαστεί και ο πανελλήνιος διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής FIRST LEGO League 2018 μέσα από την εμπειρία που είχαν οι ίδιες ομάδες προσωπικά.

Μια μεγάλη γιορτή μάθησης για όλα τα χαμόγελα των παιδιών!

Κατηγορίες: Uncategorized

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *