Έχοντας υλοποιήσει ελάχιστα σε σχέση με το μεγάλο όραμα του στον χώρο της εκπαίδευσης , το φιλεκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό σωματείο eduACT συνεχίζει να προσθέτει την καινοτομία στη γνώση που λαμβάνουν τα παιδιά . Η επιβράβευση έρχεται μονάχα από τους αποδέκτες αυτής της προσπάθειας που είναι οι αυριανοί μας ηγέτες και σχηματίζεται μέσα από τα χαμόγελα τους.

 

Μία διαφορετική όμως αυτή τη φορά επιβράβευση θα έρθει ως απότοκο της προσπάθειας που καταβάλλει η ομάδα της eduACT στα πέντε χρόνια λειτουργίας της και αυτή αφορά στην πρωτοβουλία της εταιρείας Boussias Communication που διοργανώνει  για τρίτη χρονιά τη βράβευση της αριστείας στο χώρο της εκπαίδευσης μέσω των  Education Leaders Awards.

 

“Σκοπός των βραβείων είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η ανάδειξη των καινοτόμων πρακτικών στο χώρο της εκπαίδευσης.”

Καινοτομία και εκπαίδευση είναι δύο λέξεις συνυφασμένες πλέον με τις δράσεις της eduACT και για αυτό , την Παρασκευή 18 Μαΐου το σωματείο  θα βραβευτεί με το GOLD βραβείο στην κατηγορία για την “Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία” σε ένα χώρο άρρηκτα συνδεδεμένο με το πεδίο της εκπαίδευσης , το ΤΕΙ Πειραιά. Το βραβείο που απέσπασε μάλιστα αφορά στο «καινοτόμο έργο ή πρωτοβουλία ενός Εκπαιδευτικού Οργανισμού που έχει βελτιώσει τη μαθησιακή εμπειρία των διδασκόμενων, με θετικό αντίκτυπο στην ακαδημαϊκή καθημερινότητα ή στην προσωπική ζωή τους».

Μία κριτική επιτροπή που απαρτίζεται φέτος από έγκριτους πανεπιστημιακούς αξιολόγησε εκατοντάδες υποψηφιότητες από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομές προερχόμενες από κάθε γωνιά της Ελλάδας με στόχο να αναδειχθούν και επιβραβευτούν οι βέλτιστες πρακτικές στην εκπαίδευση. Αποτελώντας τιμή και χαρά, η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί μαζί με την εμπιστοσύνη των γονέων και παιδιών που δείχνουν όλα τα χρόνια λειτουργίας της πως η eduACT θα συνεχίσει την αναζήτηση και «ανακάλυψη» των μελλοντικών επιστημόνων  μέσα από την καινοτομία και διασκέδαση.

Κατηγορίες: Uncategorized

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *