Το FIRST LEGO Greece έδωσε και τη φετινή χρονιά σε 14 ομάδες μας την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις! Τρεις από τις ομάδες, οι οποίες διακρίθηκαν στον τελικό της Ελλάδας, έφτασαν ως την Ουρουγουάη 30 -31 Μαΐου & 1 Ιουνίου, προκειμένου να διαγωνιστούν ανάμεσα σε 70 ομάδες από όλον τον κόσμο.

Η ομάδα i-Robot περήφανη και ευτυχισμένη φέρνει μαζί της το 1ο Παγκόσμιο Βραβείο Innovative Solution και την 4η θέση στην πίστα της Ρομποτικής! Με ένα καταπληκτικό Project, ένα απίστευτο ρομπότ και εξαιρετικά Core Values, ήταν υποψήφια και για τις εξής κατηγορίες βραβείων:

  • Research
  • Presentation
  • Inspiration
  • Teamwork
  • Gracious Professionalism
  • Mechanical Design

Η ομάδα Robotics Academy Team (RAT), μια ομάδα 8 παιδιών, συμμετέχει εδώ και 3 χρόνια στον FLL και είναι η δεύτερη φορά που εκπροσωπεί την χώρα μας στο εξωτερικο. Αυτή τη φορά ταξίδεψε στην Ουρουγουάη και ήταν μια φοβερή εμπειρία για όλα τα παιδιά. Ήταν προτεινόμενη για δύο βραβεία. Επίσης, μαζι με την ομάδα από την Παραγουάη που ήταν σύμμαχοί τους στο robot alliances κατάφεραν να φτάσουν στην καλύτερη δεκάδα συμμαχιών!

Η ομάδα μας R.O.V.E.R. εκπροσώπησε επίσης τη χώρα μας επίσης στον Διεθνή Διαγωνισμό FLL Open Uruguay in Mondevideo και βραβεύτηκε με το Βραβείο Judges Award για την συνολική της απόδοση στον Διαγωνισμό!

Η eduACT, ως επίσημος διοργανωτής του FIRST LEGO Greece στηρίζει την προσπάθεια των παιδιών και είμαστε περήφανοι για τα επιτύγματά τους! Με ακόμα περισσότερη διάθεση θα συνεχίσουμε το έργο μας και τη νέα σεζόν δίνοντας ευκαιρίες στη γνώση σε ακόμα περισσότερα παιδιά!

Κατηγορίες: First Lego League

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *