Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μάχη για τα όνειρά τους», το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT, αποκλειστικός διοργανωτής των διαγωνισμών FIRST LEGO League Greece & FIRST LEGO League Greece Jr., κέρδισε την εμπιστοσύνη γονέων και παιδιών και κατάφερε να αποδείξει πως το μέλλον βρίσκεται στα χέρια των παιδιών μέσα από τη συνεχή διεξαγωγή των διαγωνισμών σε ολοένα και περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου και χωρών των Βαλκανίων.

Όπως και την περασμένη χρονιά έτσι και φέτος, λόγω της εμπιστοσύνης που δείχνει στο έργο της eduACT, το δίκτυο του LEGO Foundation αναλαμβάνει να στηρίξει ομάδες παιδιών ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή τους στη φετινή σεζόν του FIRST LEGO League στις παραπάνω χώρες.

Από το 1986 έως και σήμερα, το LEGO Foundation στηρίζει το έργο οργανισμών που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά από όλο τον κόσμο επαναπροσδιορίζουν το παιχνίδι και τη διαδικασία της γνώσης . Επιπλέον, αναγνωρίζει και στηρίζει προγράμματα που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην εξέλιξη των παιδιών και που οδηγούν στην κατάκτηση της γνώσης μέσα από το παιχνίδι.

Οι ομάδες που θα επιλεχθούν θα έχουν τη δυνατότητα να στηριχθούν είτε με εξοπλισμό είτε καλύπτοντας τη συμμετοχή τους.

Τρόπος υποβολής αιτήματος:

Πείτε μας τη δική σας ξεχωριστή ιστορία!!

Κάθε ομάδα που επιθυμεί να υποστηριχθεί από το LEGO Foundation θα πρέπει να αποστείλει στο info@eduact.org :

  • την ξεχωριστή ιστορία της δικής τους ομάδας,
  • τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλεχθεί η συγκεκριμένη ομάδα καθώς και
  • τον τρόπο στήριξης της (εξοπλισμός ή συμμετοχή)

Στην παρούσα φάση, οι ομάδες που επιθυμούν να υποστηριχθούν και οι αιτήσεις τους θα αξιολογηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της eduACT και θα σας ενημερώσουμε μέχρι αρχές Νοεμβρίου για την εξέλιξή τους. Προτεραιότητα θα δοθεί στις ομάδες που ξεκινούν φέτος για πρώτη χρονιά το ταξίδι του FLL!

Προθεσμία υποβολής αιτήματος έως : 30/10/2019

Δίνοντας έμφαση και ευκαιρίες στη γνώση, το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο στηρίζει κάθε αυριανό ηγέτη χωρίς διακρίσεις με σκοπό να αγγίξουν τα όνειρά τους και να κατακτήσουν τον κόσμο


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *