Για μια ακόμα φορά κάτι καινοτόμο στο χώροτης μη τυπικής εκπαίδευσης. Την Παρασκευή 17 Μαΐου στον εκπαιδευτικό χώρο του σωματείου eduACT Platia (Τσιμισκή 136) γνώση και τέχνη συνδυάζονται!
Το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο edu-ACT – Δράση για την εκπαίδευση, σε συνεργασία με το Battle of the Year Balkans και το Γενικό Προξενείο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη, θα φιλοξενήσουν τον θρυλικό Αμερικανό χορευτή Moy Rivas σε ένα εργαστήρι για παιδιά.
Ο Moy Rivas είναι επαγγελματίας χορευτής για περισσότερο από 20 χρόνια. Το 2011 ίδρυσε την οργάνωση “Break Free” με όραμα την δημιουργία ενός προγράμματος για νέους με αναπηρίες.
Η εκδήλωση είναι μόνο με προσκλήσεις. Θα θα συμμετέχουν 50 μαθητές/τριες της ΣΤ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών και το σχολείο επιλέχθηκε λόγω των πολλών εθνικοτήτων των μαθητών/τριών του σχολείου, οι πλειοψηφία των οποίων (70% του συνολικού αριθμού τους) προέρχεται από ευάλωτες κοινωνικά ή οικονομικά ομάδες (προσφυγόπουλα, μειονότητες, παλινοστούντες).
Αντίστοιχες εκδηλώσεις που προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό θα πραγματοποιηθούν και πάλι στο χώρο της eduACT σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη. Επόμενο ραντεβού 7 Ιουνίου στο πλαίσιο του World Environment Day για την προβολή του ντοκιμαντέρ Inventing Tomorrow της Laura Nix.

Κατηγορίες: Eduact

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *