Είσαι 6 έως 9 ετών;

Αγαπάς τα LEGO και τη ρομποτική;

Σου αρέσει να ανακαλύπτεις και να δημιουργείς με άλλα παιδιά;

Αν η απάντησή σου είναι ναι, τότε μπορείς να γίνεις κι εσύ μέλος της μεγαλύτερης γιορτής εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας το FIRST LEGO League Jr, που διοργανώνεται αποκλειστικά από το Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο eduACT.

Kάνε αίτηση στο link : https://eduact.org/form/view.php?id=53071 και πάρε μέρος στο πρώτο Expo Event του FIRST LEGO League Jr στο Mediterranean COSMOS.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα δουλέψεις πάνω στην φετινή πρόκληση του FIRST LEGO League Jr. σε μια ομάδα από 3-6 παιδιά μέσα σε 4 συναντήσεις (1/4, 7/4, 8/4, 28/4) με την βοήθεια ειδικών εκπαιδευτών. Η προσπάθεια σας θα κορυφωθεί μέσα από την μεγάλη γιορτή το Σάββατο 29/4 στην οποία θα παρουσιάσετε την δουλειά σας σαν ομάδα.

Οι συμμετέχοντες των ομάδων θα προετοιμαστούν για την φετινή θεματική σεζόν CREATURE CRAZE, στην οποία θα κατασκευάσουν, θα ερευνήσουν και θα ανακαλύψουν την ζωή των μελισσών όπως και άλλων ζώων. Η προετοιμασία στο FIRST LEGO League Jr. Mediterranean Cosmos Expo θα γίνει αποκλειστικά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Mediterranean COSMOS. Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν. Η μόνη τους υποχρέωση είναι να παρευρίσκονται σε όλες τις ημερομηνίες των συναντήσεων που έχουν οριστεί και καταγράφονται και παραπάνω.

Είσαι 9 ετών και άνω;

Σου αρέσουν τα LEGO και ψάχνεις έναν τρόπο να εξελίξεις τις κατασκευές σου;

Πάρε μέρος στα Workshops Ρομποτικής “STEAM yourself with FLL” από την eduACT στο Mediterranean Cosmos !

Η ρομποτική, η τεχνολογία, τα LEGO και η ανακαλυπτική μάθηση είναι για όλους! Το Mediterranean Cosmos δίνει την ευκαιρία σε παιδιά και ενήλικες επισκέπτες του να επιμορφωθούν δωρεάν και να αποκτήσουν δεξιότητες σε σύγχρονα και καινοτόμα πεδία.

Το φιλόδοξο εγχείρημα με το όνομα S.T.E.A.M. (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics – S.T.E.A.M.) yourself with FIRST ® LEGO® League, καταφέρνει και συνδυάζει τα πεδία αυτά σε μια λέξη, ή καλύτερα σε μια ιδέα. Σε ένα πρόγραμμα για όσους θέλουν να αποκτήσουν δεξιότητες και να γευτούν το μέλλον της μάθησης σε όλες της τις διαστάσεις.

Ημερομηνίες : 31 Μαρτίου καθώς και 1, 7, 8, 28 & 29 Απριλίου

Θα μας βρείτε στον Κόκκινο Διάδρομο στο επίπεδο μηδέν του εμπορικού.

Κατηγορίες: First Lego League Expo

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *