Λιγο πριν τα επίσημα εγκαίνια του Thessaloniki Tech Lab εκπρόσωποι Ιδιωτικών Σχολείων με παράδοση στο εκπαιδευτικό στερέωμα της πόλης επισκέφτηκαν τον πολυχώρο της Eduact και τις εγκαταστάσεις του επικείμενου Tech Lab.

Παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού, Kostas Vasileiou, και εκπροσώπων της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, οι καλεσμένοι γνώρισαν την Eduact και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της ενώ συμμετείχαν και σε πρακτικό workshop εκπαιδευτικής ρομποτικής από τον πιστοποιημένο Lego Education Teacher Trainer κ. Δημήτρη Σίσκο.

Η εκδήλωση στον χώρο του Tech Lab περιελάμβανε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις καθώς και παρουσίαση του θεσμού και των προοπτικών της Αμερικανικής Γωνιάς στην Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκφράστηκε για την προοπτική αύξησης της εξωστρέφειας της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μέσω του Tech Lab και για την ανταλλαγή καλών εκπαιδευτικών πρακτικών και τεχνογνωσίας μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και Αμερικανίδες φοιτήτριες – εθελόντριες στην Eduact από πανεπιστήμια στην Indiana οι οποίες βρίσκονται στη Θεσσαλονικη μέσω προγράμματος ανταλλαγής.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μουσικό δρώμενο το οποίο ανέδειξε την πολυμορφικότητα του χώρου. Παραγωγικές συναντήσεις λιγο πριν την μεγάλη ημέρα. Μείνετε συντονισμένοι…

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, με αλφαβητική σειρά, American Farm School, Anatolia College, Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, Εκπ. ‘Ο Απόστολος Παύλος’, Κολέγιο Δελασάλ, Pinewood School, Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης