Σε εκδήλωση παρουσίασης και επικοινωνίας του επικείμενου Thessaloniki Tech Lab λίγο πριν τα επίσημα εγκαίνια παρευρέθηκαν η κ. Shanna Surendra, Cultural Affairs Officer, U.S. Embassy in Athens., ο κ. Βασίλης Τσιμπούκης, American Spaces Specialist, η κ. Ιωάννα Κουτσουνάνου, Public Affairs Specialist, U.S. Consulate General Thessaloniki, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονικης κ. Αθανάσιος Φροσύνης, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονικης κ. Ανδρέας Μαυρίδης, καθώς και η κ. Κυριακή Ζερβού, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Οι επίτιμοι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στον εκπαιδευτικό πολυχώρο της Eduact, γνώρισαν προσωπικό και εθελοντές, ενώ συμμετείχαν και σε πρακτικό workshop εκπαιδευτικής ρομποτικής από τον πιστοποιημένο Lego Education Teacher Trainer κ. Δημήτρη Σίσκο. Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Tech Lab, παρουσίαση του τεχνολογικού εξοπλισμού και των προοπτικών του χώρου.

Παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού, συζητήθηκαν οι άξονες δράσης και επιρροής του Thessaloniki Tech Lab, της έκτης αμερικανικής γωνίας στην χώρα.

Η ομάδα της Eduact και του Thessaloniki Tech Lab επιδίδεται σε εποικοδομητικές συζητήσεις και εξωστρεφείς δράσεις λιγο πριν τα μεγάλα εγκαίνια. Μείνετε συντονισμένοι…