Στο πλαίσιο του φιλεκπαιδευτικού μας έργου, υποστηρίζουμε σχολικές μονάδες της επικράτειας ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το πολύτιμο έργο τους. 

 

Για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 υποστηρίζουμε μεταξύ άλλων το Ειδικό Σχολείο Ρόδου με την παροχή εξοπλισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής, σχετικής επιμόρφωσης και εκπαιδευτικού υλικού.

 

Με τον τρόπο αυτό, το σχολείο συμμετέχει στο πρόγραμμα ‘STEM και ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ FLL” που εκπονεί η eduact σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο εκπαιδευτικής πολιτικής μέσω των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων. 

 

Οι νεαροί μαθητές του Ειδικού σχολείου Ρόδου θα ερευνήσουν από πού προέρχεται η ενέργεια και πώς διανέμεται, αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν την SUPER POWERED δημιουργικότητά τους για να χτίσουν ένα καινοτόμο και καλύτερο ενεργειακό μέλλον.

Η πρωτοβουλία βρίσκεται στην ομπρέλα της δράσης ‘Equity Diversity & Inclusion’ της FIRST .

Το σχολείο συμμετείχε στο Συνέδριο "Προς ένα δικαιωματικό μοντέλο αναπηρίας" που πραγματοποιήθηκε στο νησί 14 & 15 Οκτωβρίου 2022 παρουσιάζοντας το πρόγραμμα. Τους ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία. 

Δίνουμε ευκαιρίες στην γνώση - Φέρνουμε την Εκπαίδευση του αύριο, σήμερα!

Μάθετε Περισσότερα για το Πρόγραμμα:

https://myschool.educationunlimited.gr/ 

 

Κατηγορίες: EduactFirst Lego League