Αγαπητοί προπονητές, γονείς,

αγαπητή κοινότητα του FIRST® LEGO® LEAGUE Jr. Discovery Edition Greece,
 

 Διανύουμε μια πολύ δημιουργική FIRST® LEGO® LEAGUE Jr. Discovery Edition χρονιά με ομάδες να προετοιμάζονται, να δημιουργούν, να κατασκευάζουν, για να είναι έτοιμοι να συμμετέχουν για πρώτη φορά στα επόμενα FLL Jr. Discovery Edition Expos. 
Με τη σειρά μας κι εμείς ήμασταν έτοιμοι να υποδεχτούμε τις ομάδες σας στις εκδηλώσεις της eduACT Platia στις 22/3/2020 & 30/5/2020.

Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις, ελληνικές και διεθνείς, μας υποχρεώνουν να αναβάλουμε τo expo

  • FLL Jr. Discovery Edition, eduACT Platia στις 22/3/2020


Το επόμενο expo στις 30/5/2020 μένει ως έχει με τα τωρινά δεδομένα.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο οργανισμός Δράση για την Εκπαίδευση – eduACT παρακολούθησε την εκδήλωση του νέου coronavirus COVID-19 και συνεργάστηκε στενά με τις τοπικές, εθνικές και διεθνείς αρχές συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ώστε να διαχειριστεί ψύχραιμα κι υπεύθυνα τα δεδομένα. Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για όλους, ωστόσο διερευνούμε τις καλύτερες εναλλακτικές ώστε να ολοκληρωθεί η εμπειρία του BOOMTOWN BUILD season για όλους με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Στο τέλος του Μαρτίου, θα έχουμε περισσότερα δεδομένα ώστε να σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία του expo. Στόχος μας είναι να πραγματοποιηθούν και οι δύο εκδηλώσεις τον μήνα Μάιο.

Μείνετε συντονισμένοι στο site μας για επιπρόσθετες ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες που μπορείτε να αξιοποιήσετε στο ενδιάμεσο διάστημα.
Κάθε δυσκολία μπορεί να μετατραπεί σε πρόκληση και κάθε πρόκληση είναι μία ευκαιρία μάθησης!

Μέχρι να τα ξαναπούμε καλή προσωπική υγιεινή σε όλους, δημιουργικότητα κάθε ώρα της ημέρας και ακόνισμα του μυαλού!

Έχουμε σπουδαίες πόλεις να χτίσουμε!

Με εκτίμηση η ομάδα της eduACT

Κατηγορίες: EduactFirst Lego League Expo