Διανύουμε μια πολύ δημιουργική FLL Jr. χρονιά με πολλές ομάδες σχεδόν έτοιμες να συμμετέχουν με τον ενθουσιασμό και τις ιδέες τους σε κάποιο Expo! Με τη σειρά μας κι εμείς ήμασταν έτοιμοι να υποδεχτούμε τις ομάδες στα expo του Δήμου Θεσσαλλονίκης και της Μονής Λαζαριστών.

Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις, ελληνικές και διεθνείς, μας υποχρεώνουν να αναβάλουμε τα δύο αυτά expo:

  • FLL Jr. Expo Δήμος Θεσσαλονίκης – 29/3/2020
  • FLL Jr. Expo Μονή Λαζαριστών – 5/4/2020

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Οργανισμός Δράση για την Εκπαίδευση – EDUACT παρακολούθησε την εκδήλωση του νέου coronavirus COVID-19 και συνεργάστηκε στενά με τις τοπικές, εθνικές και διεθνείς αρχές συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ώστε να διαχειριστεί ψύχραιμα κι υπεύθυνα τα δεδομένα. 

Διερευνούμε τις καλύτερες εναλλακτικές ώστε να ολοκληρωθεί η εμπειρία του BOOMTOWN BUILD season για όλους με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Στο τέλος του Μαρτίου, θα έχουμε περισσότερα δεδομένα ώστε να σας ενημερώσουμε για τις νέες ημερομηνίες των expo. Στόχος μας είναι να υλοποιηθούν κατά τους μήνες Μάιο-Ιούνιο. Οι θέσεις σας είναι κατοχυρωμένες και θα μεταφερθούν χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια από εσάς. 

Τα υπόλοιπα expo μένουν ως έχουν με τα τωρινά δεδομένα.

Μείνετε συντονισμένοι για επιπρόσθετες ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες που μπορείτε να αξιοποιήσετε στο ενδιάμεσο διάστημα. Κάθε δυσκολία μπορεί να μετατραπεί σε πρόκληση και κάθε πρόκληση είναι μία ευκαιρία μάθησης!

Μέχρι να τα ξαναπούμε καλή προσωπική υγιεινή σε όλους, δημιουργικότητα κάθε ώρα της ημέρας και ακόνισμα του μυαλού!

Έχουμε σπουδαίες πόλεις να χτίσουμε!

Κατηγορίες: EduactFirst Lego League Expo