📌 Σημαντική Στιγμή της Εβδομάδας – Εκδήλωση στο 1ο Γυμνάσιο Ευκαρπίας

✔️ Το 1ο Γυμνάσιο Ευκαρπίας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Eduact, Kostas Vasileiou, και προσωπικό του Οργανισμού προκειμένου να παραδώσει εξοπλισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής, ευγενική χορηγία του εργοστασίου Ευκαρπίας ‘ΤΙΤΑΝ’.
✔️ Στην εκδήλωση παράδοσης παρευρέθηκαν ο κ.Κώστας Νικολάου, Διευθυντής Εργοστασίου, ο κ. Νικόλας Βεργίδης, Plant HR Supervisor, ο κ. Αναστάσιος Σελεγκίδης, Financial and Administration Manager και η κ.Ζωή Κολοβού, Κοινωνική Λειτουργός του εργοστασίου Νέας Ευκαρπίας.
✔️Η χορηγία του ΤΙΤΑΝΑ, στενού συνεργάτη της Eduact, εξασφαλίζει την υλοποίηση για το εν λόγω σχολείο του προγράμματος Ρομποτικής και STEAM FLL 🤖 του Οργανισμού, το οποίο έχει ενταχθεί στα εργαστήρια δεξιοτήτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Παιδείας.
✔️Παράλληλα, το εργοστάσιο καλύπτει την προετοιμασία και συμμετοχή των μαθητών στον διαγωνισμό ρομποτικής έρευνας και καινοτομίας FIRST LEGO League Greece.
💬 Ο διευθυντης του σχολείου κ.Τσιόκος δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πραγματικό, βιωματικό εργαστήριο και όχι απλά ένα μάθημα.»
💬 Η εκπαιδευτικός κ. Καγκάνη, υπεύθυνη του προγράμματος για το σχολείο, δήλωσε : «Με βοηθάτε να αναβαθμίσω την διδακτική μου ώρα. Σας ευχαριστώ για αυτό το δώρο […] Ο FLL θα βοηθήσει τους μαθητές μας να μάθουν να αγαπούν την γνώση, να την αναζητούν και να αναγνωρίζουν την αξία της. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαδικασία θεώρησης των πραγμάτων και έμπρακτης αξιοποίησης των γνώσεων.»
Η εκπαίδευση του μέλλοντος, έρχεται στο σήμερα… έμπρακτα!
Κατηγορίες: EduactFirst Lego League