Με χαρά σας προτείνουμε μια δωρεάν κατάρτιση εκπαυδετικών δευτεροβάθμιας αναφορικά με το Περιβάλλον και την Πράσινη Επιχειρηματικότητα. 

Η Σύμπραξη του Ευρωπαϊκού Έργου CORE, στο οποίο η Eduact συμμετέχει ως εταίρος, παρουσιάζει μια μικτή κατάρτιση εκπαιδευτικών με θέμα "Αντιστάθμιση άνθρακα για Ανθεκτική επιχειρηματικότητα"!

Μάθετε τα πάντα για το πώς μπορείτε να εισάγετε στη δική σας τάξη, σήμερα, την ελκυστική Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, την Επιχειρηματική Εκπαίδευση, την Εικονική Επιχειρηματική Πρακτική και την έννοια της Αντιστάθμισης Άνθρακα.

Γίνετε μια ομάδα με τους μαθητές σας, ασχοληθείτε με δημιουργικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργήστε μια Πράσινη Εικονική Επιχείρηση και λάβετε μέρος σε ένα μοναδικό Περιβαλλοντικό Hackathon!

Τι θα λάβετε:

  • Πιστοποιητικό συμμετοχής
  • Εκπαιδευτικό υλικό για τη δική σας επαγγελματική ανάπτυξη
  • Ενότητες και εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με τη θεματική
  • Οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση του υλικού

Περισσότερα για την κατάρτιση

Οι συμμετέχοντες θα συνδεθούν σε μια διαδικτυακή εισαγωγική συνεδρία και στη συνέχεια θα μπορούν να εργαστούν πάνω στο εκπαιδευτικό υλικό ασύγχρονα, με το δικό τους ρυθμό, για να ολοκληρώσουν την κατάρτιση. Θα οργανωθεί μια δεύτερη σύγχρονη διαδικτυακή συνάντηση, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο κύκλος.

Σύγχρονη Συνάντηση: 04/12/23, 16:00 ώρα Ελλάδος, online
Ασύγχρονη Εργασία: 04-12/12/23
Σύγχρονη Συνάντηση: 11/12/23, 16:00 ώρα Ελλάδος, online

Ο σύνδεσμος για να συνδεθείτε θα αποσταλεί στους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες πριν από την έναρξη των σύγχρονων συναντήσεων.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο info@eduact.org.

Κατηγορίες: Eduact