Αγαπητή κοινότητα της FIRST® στην Ελλάδα,

Με την πρόσφατη έναρξη της σεζόν FIRST® GAME CHANGERS, powered by STAR WARS: Force for Change, η παγκόσμια κοινότητα της FIRST συγκεντρώθηκε για να υποστηρίξει τους μαθητές μας. Αυτή τη σεζόν, ξεκινάμε για να επαναπροσδιορίσουμε το παιχνίδι και να φέρουμε επανάσταση στον τρόπο που παίζουμε, κινούμαστε και αθλούμαστε, και αυτό συμβαίνει με περισσότερους από έναν τρόπους. 

Όλοι στην FIRST εργάζονται σκληρά για να προβλέψουν και να προγραμματίσουν σε αυτόν τον αβέβαιο χρόνο για να διασφαλίσουν ότι θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε κάθε συμμετέχοντα, μαθητή ή προπονητή, μια πολύτιμη και ευχάριστη εμπειρία.

Για αυτό όπως ήδη ανακοινώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, με υπευθυνότητα και πλήρως προετοιμασμένη η ομάδα διαγωνισμών της Eduact | EDUCATION UNLIMITED ξεκινά τη νέα σεζόν με 5 εναλλακτικά σενάρια για τη διασφάλιση της ασφαλούς και αδιάβλητης διεξαγωγής του πρωταθλήματος, συνυπολογίζοντας τις επικρατούσες συνθήκες λόγω της πανδημίας.

“Όλοι οι μαθητικοί διαγωνισμοί εκπαιδευτικής ρομποτικής θα διεξαχθούν κανονικά τη σεζόν 2020-2021 καθώς η FIRST σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς έχει εκπονήσει μελέτες για την διεξαγωγή τους ανάλογα με τις συνθήκες. Τα σενάρια αυτά έχουν ήδη δοκιμαστεί και ελεγχθεί όπως φαίνονται εδώ.”

Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα, η FIRST επεκτείνει τη σεζόν 2020-2021 για όλα τα προγράμματα έως τα τέλη Ιουνίου 2021. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – FIRST Championship 2021 στο Houston θα διεξαχθεί στα μέσα Ιουλίου 2021.

Όπως πάντα, όλοι εμείς στην Eduact, Operational Partner για τα προγράμματα της FIRST στην Ελλάδα, διατηρούμε την ασφάλεια όλων μας ως κορυφαία προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε τις συνθήκες για την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Θα ακολουθήσει επόμενη ανακοίνωσή μας για το ακριβές χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρομποτικής FIRST GAME CHANGERS

Οι εγγραφές για όλα μας τα προγράμματα είναι ανοιχτές. Μπορείτε να κάνετε την δική σας εδώ.

Θα χαρούμε να συμμετάσχετε μαζί μας καθώς εξερευνούμε νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να παρέχουμε τα προγράμματά μας με την ασφάλεια και την ευημερία σας ως κορυφαία προτεραιότητά μας.