Σας προσκαλέσουμε σε μια διαδικτυακή δράση στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Καθώς μένουμε ασφαλείς για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας, είναι μια ευκαιρία να αναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας και να θέσουμε νέους, να εξελιχθούμε και να ανακαλύψουμε νέα πεδία.

 

17/11: Global Entrepreneurship week.14.00-15.00

Η έννοια, η ιδέα και η πράξη. Η επιχειρηματικότητα αποτελεί την διαδικασία της ιδέας και το οράματος να γίνονται πράξη. Πώς σχετίζονται οι έννοιες του οράματος, της πρωτοβουλίας του κεφαλαίου ή και του ονείρου. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η γυναικεία επιχειρηματικότητα;

 

26/11: 16 Days of Activism Against Gender Based Violence - 14.00-15.00

Οι 16 Ημέρες του Ακτιβισμού κατά της Βίας με βάση το Φύλο είναι μια διεθνής εκστρατεία που επιδιώκει να συνδέσει τα δικαιώματα των γυναικών με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Κάθε χρόνο ξεκινά στις 25 Νοεμβρίου, τη Διεθνή Ημέρα κατά της Βίας κατά των Γυναικών και ολοκληρώνεται την Ημέρα των Διεθνών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 10 Δεκεμβρίου. Ο στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με την «Gender Based Violence» κουλτούρα και την ενίσχυση της τοπικής εργασίας γύρω από τη βία κατά των γυναικών.

 

27/11: Thanksgiving - Δικό μας event 14.00-15.00

Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή που γίνεται στη Βόρεια Αμερική και ανήκει στην κατηγορία των φεστιβάλ της σοδειάς. Με τη γιορτή των ευχαριστιών απονέμονται ευχαριστίες προς το Δημιουργό για τα αγαθά που αποκόμισε ο καθένας στο τέλος της σοδειάς. Η πρώτη γιορτή των ευχαριστιών εορτάστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα σε περιοχές του σημερινού Καναδά. Από τις αρχές του 17ου αιώνα ο γιορτασμός άρχισε να γίνεται και σε περιοχές των σημερινών ΗΠΑ.