Θέλεις να κάνεις βουτιά στον προγραμματισμό αυτό το καλοκαίρι; Σου αρέσει να παίζεις ηλεκτρονικά παιχνίδια και θα ήθελες να  σχεδιάσεις τα δικά σου; Μπορείς να βοηθήσεις ένα ρομπότ να ξεφύγει από ένα δωμάτιο απόδρασης;

Ήρθε η στιγμή να γίνεις ο επόμενος Game Designer μέσα από τα  καλοκαιρινά προγράμματα προγραμματισμού για παιδιά, που προσφέρονται στο Virtual Coding Summer Camp της Eduact.

Ο προγραμματισμός βοηθά τα παιδιά και τους νέους να μάθουν να σκέφτονται δημιουργικά, να συμπεραίνουν μεθοδικά και να συνεργάζονται και να αποκτήσουν ουσιώδεις δεξιότητες για τη ζωή στον 21ο αιώνα.

Urban Science Summer Camp από την Eduact και τη ΧΑΝΘ

Είσαι στην πόλη και ψάχνεις πώς να περάσεις δημιουργικά το χρόνο σου;

Mια ξεχωριστή εμπειρία περιμένει κορίτσια και αγόρια για να απογειώσουν το φετινό καλοκαίρι τους! 

Μια εβδομάδα γεμάτη επιστήμες και τεχνολογία για παιδιά 5- 14 ετών, με σκοπό να περάσουν το δημιουργικά το χρόνο τους, να αποκτήσουν γνώσεις μέσα από το παιχνίδι και την ανακάλυψη και φυσικά να διασκεδάσουν! 

Το πρόγραμμα αποτελείται από εργαστήρια ρομποτικής, κώδικα, εργαστήρια 3D Printing, δραστηριότητες STEAM και πειράματα αλλά και αθλήματα ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητες τους στο έπακρο! Το παιχνίδι συνδυάζεται με τη γνώση, την άθληση και τη διασκέδαση. Κατακτήστε τις δεξιότητες του 21ου αιώνα και το καλοκαίρι!

*Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται πρωινό. Τα παιδιά πρέπει να φέρνουν το μεσημεριανό τους γεύμα.

Ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος:

13 έως 17 Ιουλίου 2020 

20 έως 24 Ιουλίου 2020