Το Sea Sun Fun S.T.E.A.M. & Robotics Camp στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ. στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής
20-26 Αυγούστου 2021
.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα που έγινε θεσμός τα καλοκαίρια μας! Για οκτώ συνεχόμενα χρόνια το Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο Eduact εξασφαλίζει τη πιο μοναδική εμπειρία γνώσης και παιχνιδιού με το πρόγραμμα «Sea Sun Fun S.T.E.A.M. & Robotics Camp», την πιο δημιουργική εμπειρία του καλοκαιριού, για παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 12 ετών. Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος ρομποτικής έχει αναλάβει η Eduact με την πολύ έμπειρη ομάδα των εκπαιδευτών της και την ποιότητα που χαρακτηρίζει πάντοτε τις δράσεις της. Στο πρόγραμμά μας ακολουθούμε τον παλμό του κατασκηνωτικού προγράμματος της Χ.Α.Ν.Θ συμπληρώνοντας την ρομποτική και το S.T.E.A.M με αθλητικά, μπάνιο, ιστιοπλοΐα, κανό, στίβο περιπέτειας, δημιουργικό.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση με τη φυσική!

Οι κατασκηνώσεις μας λειτουργούν σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες της κυβέρνησης.

Μία μέρα για τα παιδιά θα περιλαμβάνει:

S.T.E.A.M. ACTIVITIES


Κάθε μέρα τα παιδιά θα συμμετέχουν σε S.T.E.A.M. δραστηριότητες στις οποίες :

→θα κατασκευάσουν με απίστευτα υλικά
→θα λύσουν γρίφους μαθηματικών
→θα κατανοήσουν με απλό τρόπο τη φυσική και τη χημεία μέσα από την καθημερινότητα
→θα εξοικειωθούν με την τεχνολογία και τον προγραμματισμό μέσα από παιχνίδια

ROBOTICS


Εργαστήρια ρομποτικής στα οποία τα παιδιά κατασκευάζουν και προγραμματίζουν τα δικά τους ρομπότ.

Κάθε εργαστήριο θα έχει ως στόχο, κάθε φορά, την ολοκλήρωση μιας ξεχωριστής αποστολής. Έτσι, θα μπορέσουν με δημιουργικότητα και φαντασία να εξασκήσουν τις ικανότητες τους

→στον προγραμματισμό
→την μηχανική
→τα μαθηματικά
→την γεωμετρία.

Ακόμη, θα εξοικειωθούν με την τεχνολογία και την έρευνα μέσα από δοκιμές που θα πραγματοποιούν για να τελειοποιήσουν το ρομπότ τους σε όλους τους τομείς.

Ημερήσιο πρόγραμμα


7:45 - Εγερτήριο
8:20 - Πρόγευμα
9:00 - Διευθέτηση
9:30 - Επιθεώρηση
10:00 - Πρωινές δραστηριότητες*
13:10 - Μεσημεριανό γεύμα
14:00 - Καντίνα-Ελεύθερη ώρα
15:00 - Ανάπαυση
16:30 - Εγερτήριο – Κολατσιό
16:45 - Απογευματινές δραστηριότητες
19:20 - Δείπνο
20:00 - Καντίνα
21:00 - Ψυχαγωγία
22:30 - Σιωπητήριο

*(Ρομποτική,αθλητικά, μπάνιο, ιστιοπλοΐα, κανό, στίβο περιπέτειας, δημιουργικό) τα παιδιά περνούν στην διάρκεια της περιόδου κυκλικά από όλες τις δραστηριότητες.

Τι πρέπει να έχουν τα παιδιά μαζί τους

Ιατρικό Δελτίο Κατασκήνωσης

Δήλωση Συμμετοχής:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;


→Τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν σαν ομάδα μιας και παίζουν παιχνίδια, παίζουν μέσα από προκλήσεις και ζουν κατασκηνωτικές στιγμές σαν ομάδα

→Τους δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσουν και να λειτουργήσουν τα δικά τους ρομπότ χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα λογισμικά. Συνεπώς, η εφαρμογή της ρομποτικής παύει να φαντάζει περίπλοκη, αντίθετα, μεταμορφώνεται σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι

Σας περιμένουμε όλους-ες για να περάσουμε μαζί τις πιο ξέγνοιαστες και εποικοδομητικές ημέρες του καλοκαιριού!

Μη χάσετε την ευκαιρία!

Στελέχη


Η εκπαιδευτική ομάδα της πρώτης ρομποτικής κατασκήνωσης είναι μέλη της Eduact γεμάτοι όρεξη και διάθεση να συνεισφέρουν, ο καθένας με την δική του μοναδική προσωπικότητα.Άριστα εκπαιδευμένη ομάδα με πολυετή εμπειρια σε εκπαιδευτικα και κατασκηνωτικά προγράμματα, έχοντας ταυτόχρονα πιστοποιημένη εκπαίδευση από την LEGO Education Academy by O3 Out Of the Ordinary. 

Στελέχη ΧΑΝΘ


Τα μέλη του προσωπικού των κατασκηνώσεων της Χ.Α.Ν.Θ. είναι εκπαιδευμένα στελέχη, που έχουν υπάρξει κατασκηνωτές μας, πέρασαν τέσσερα χρόνια εκπαίδευσης και επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια. Η κατασκήνωση είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή ενός παιδιού. Οι κατασκηνωτές μαθαίνουν πράγματα για τον εαυτό τους που αγνοούσαν μέχρι να έρθουν. Γίνονται ανεξάρτητοι, υπεύθυνοι, μαθαίνουν να συμβιώνουν και να συνεργάζονται με άλλους, αποκτούν δεξιότητες πρακτικές και επικοινωνιακές και εκπαιδεύονται στο να παίρνουν αποφάσεις. Το προσωπικό των κατασκηνώσεών μας είναι οι καταλύτες αυτής της φανταστικής εμπειρίας.
Όλα τα μέλη του Προσωπικού έχουν λάβει συστηματική εκπαίδευση και εμπειρία στον τομέα ευθύνης τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Eduact


  • Διέυθυνση: Τσιμισκή 136, Θεσσαλονίκη
  • Τηλέφωνο: +30 698 433 2342, +30 231 128 6369
  • Email: camp@eduact.org