24 Ιουνίου - 7 Ιουλίου

Δημιουργικό Καλοκαίρι

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα που έγινε θεσμός τα καλοκαίρια μας! Το πρόγραμμα «Δημιουργικό Καλοκαίρι» πραγματοποιείται για 21η συνεχή χρονιά κάνοντας το καλοκαίρι μας ξεχωριστό! Όλοι διαφορετικοί και όλοι ίσοι σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση, εργαστήρια ρομποτικής, θεάτρου, S.T.E.A.M και πειραμάτων, μουσική, χορός και αθλητισμός θα ολοκληρώσουν την κάθε μας μέρα, μέσα από χαμόγελα.

Την επιμέλεια του προγράμματος εκπαιδευτικής ρομποτικής έχει αναλάβει η Eduact με την πολύ έμπειρη ομάδα των εκπαιδευτών της και την ποιότητα που χαρακτηρίζει πάντοτε τις δράσεις της. Η ομάδα των στελεχών και η εξασφάλιση μιας μοναδικής κατασκηνωτικής εμπειρίας γίνεται από το πρόγραμμα «Δημιουργικό Καλοκαίρι».

Το Δημιουργικό καλοκαίρι είναι ένα κατασκηνωτικό πρόγραμμα που πραγματοποιειται εδώ και 15 χρόνια στις εγκαταστάσεις της Happy Days.

Κάθε χρόνο οι κατασκηνωτές έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε εργαστήρια εικαστικών, θεατρικου παιχνιδιου, stem,ρομποτικής, μουσικής, αθλητισμού και κολύμβησης, ενώ ταυτοχρονα ανακαλύπτουν την μουσική τον χορό αλλά και την μαγειρική.